Jouw feest in OJC Niks?

Nakkie schreef op :
Ik eens met rick. Moeten wel opletten bij de Niks natuurlijk maar het moeten ook geen gestappo taferelen worden
Too weird to live, and too rare to die.
RickT schreef op :
Sowieso is het al een redelijke drempel om uberhaupt naar binnen te gaan als je door een legertje wordt opgewacht en het halletje vol staat met vrijwilligers en mensen die nog snel hun pilsje proberen te atten voor ze gaan roken. Met koeienpop was het er ook heel hectisch met een tafel vol met dood bier. Dan wordt je vervolgens door het halve halletje gekeurd, laat je je legitimatie zien, krijg je je bandje etc etc. het moet wel maar het is gewoon niet prettig om zo binnen te komen.

En het legitimeren is natuurlijk goed maar als je weet dat iemand nooit 16- kan zijn ga je zo iemand niet om legitimatie vragen en al helemaal niet als die personen rond de 30 zijn. Zelf houd ik altijd ongeveer 18-19 jaar aan, mensen die ik jonger dan 18-19 jaar oud schat vraag ik om legitimatie.
San schreef op :
Dat kan nu dus niet meer rick omdat we een grens hebben op 15 jaar, en ook vanaf 16 voor de alcohol.
Helaas kunnen wij het ook niet zo soepel doen als de rest van de horster horeca... vanwege de controles...
En als mensen netjes aangeven dat wij het fout hebben, geen probleem... maar dan wel de nadruk op het vierde woord van deze zin... vrijwilligers staan er ook voor hun eigen plezier! :)
RickT schreef op :
De rest krijgt ook controles hoor Sanne. ;)
En bij iemand van 30 zie je toch wel dat die 16+ is.
San schreef op :
Jazeker wel, maar ach ik ga er verder ook niet op in, als je alle details wilt horen dan moet je het mij zelf maar even vragen :P Das verstandiger denk ik!