Jouw feest in OJC Niks?

Paap schreef op :
hahaha, ik mot wal, ik loep stage beej dynamo
collisiontammi schreef op :
hahahaha, gister op koeienpop werden gewoon 2 lottumse mensen gevraagd om legitimatie. Ze zijn 29 en 35 jaar oud... waar zijn jullie mee bezig haha.
Tonight at your house, it is not plouse
Judith schreef op :
we zijn er mee bezig om alle 14-jarige en jonger buiten de deur te houden, alle 15-jarige geen bier te laten drinken, controleren dat ze geen id's gaan zitten uitwisselen (wat niet echt slim is recht voor de deur, in ons zicht), zorgen dat ze niet op een andere manier aan een 16+ bandje komen, iedereen met zijn bier binnen te laten blijven en zijn sigaret buiten waar juist de wat oudere bezoekers het meest assosicaal mee waren, en id meenemen is verplicht, ook al ben je 80
collisiontammi schreef op :
het was wel een goed feest hoor :-)... meer van dit! lokale bands bij elkaar gooien, geen entree en party!
Tonight at your house, it is not plouse
RickT schreef op :
Quote: collisiontammihahahaha, gister op koeienpop werden gewoon 2 lottumse mensen gevraagd om legitimatie. Ze zijn 29 en 35 jaar oud... waar zijn jullie mee bezig haha.
ja dat is idd zwaar overdreven, ik hoorde hetzelfde van iemand van 22 met 'n aardig baardje. niet echt respectvol tegenover je bezoekers.
net als dat je je beker niet mee naar buiten mag nemen terwijl er een rooktent met hangtafels staat.
maar ik heb t niet voor het zeggen :P
de laatste tijd ben je bij de niks meer de politieagent uit aan het hangen dan aan het proberen er een leuk feest van te maken, snie zo leuk... het mag allemaal wel iets minder van mij.
collisiontammi schreef op :
Dat waren een beetje de 'klachten' die ik de hele tijd hoorde, beter even met een paar man na afloop een rondje lopen buiten en de bekers opruimen... zo gedaan en een hoop gezeik minder. Kan allemaal inderdaad wat luchtiger naar mijn mening. Zeker in vergelijking wat de mensen 'gewend' zijn bij de andere horeca gelegenheden in Horst.
Desondanks was het erg cool!
Tonight at your house, it is not plouse
RickT schreef op :
Ja precies, bij Blok10 en bij de Lange doen ze ook niet moeilijk als je met je drinken naar buiten loopt.
Ik denk dat als je buiten 2 a 3 hangtafels neer zet dat het overgrote deel de bekers ook daar neer zet.
collisiontammi schreef op :
Maarja, dan zit men uiteraard wel met de overlast op straat, probleem hebben wij natuurlijk ook! De vrijwilligers die roken houden dan de shit goed in de gate!

Volgend jaar weer koeienpop :-)?
Tonight at your house, it is not plouse
Lennart schreef op :
was de laatste toch?

Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.