Mobiele Telefonie

Britske schreef op :
Ik heb nu Sygic Mobile geïnstalleerd. Fijn navigatiepakket, ik heb em al getest vandaag.
Keuk schreef op :
Quote: Alexiemand ervaring met de sonny ericsson w995?
Fijne telefoon! Enige nadeel is dat de batterij best snel leeg gaat in vergelijking met andere sony ericsson's.
Britske schreef op :
Smeerlappen van Hi.

Ik heb een abbo met eindeloos internet. Maar ik heb 2 weken (ofzo) een tijdelijk nummer gehad ivm nummerbehoud.
Nu hebben die smeerlappen mij een rekening gestuurd met dik veel geld voor het internet dat ik gebruikt heb. Ze rekenen dus gewoon prepaid-tarieven ipv mijn abonnementsgeld.

Nou lees ik op diverse fora dat dit blijkbaar altijd zo het geval is en dat je het geld uiteindelijk terug blijkt te krijgen als je een aangetekende brief stuurt. Dat ga ik dus mooi doen, stelletje eikels.
Randy schreef op :
hehe ik heb ook een keer geld moeten krijgen van Hi. Was 3 brieven en 5 telefoontjes en 1 winkelbezoek verder voordat ik het gekregen heb.
Janneke schreef op :
@Britske succes. Ik heb vnaf juni tot oktober met zo'n probleem gezeten bij HI. Ik had bij the phone house mijn smsbundel verlengt, maar bij hi waren ze het vergeten in de computer te zetten. Toen had ik ineens n rekening van 450 euri. Naar hi gebeld, hebben ze m aangezet, maar was al halverwege de volgende maand, dus weer een veel te hoge rekening.
Heeft me uiteindelijk 4 maanden (!!!!!!!!!) heen en weer bellen/mailen gekost, voor ik uiteindelijk mijn geld terug had!!!!
Britske schreef op :
Nou ja, gelukkig is het bij mij "maar" 70 euro. Maar deze maand heb ik ook nog een aantal dagen een tijdelijk nummer gehad, dus zal deze maand ook weer een dikke rekening worden. Maar een aangetekende brief schijnt toch goed te werken lees ik op internet.
Janneke schreef op :
Quote: BritskeNou ja, gelukkig is het bij mij "maar" 70 euro. Maar deze maand heb ik ook nog een aantal dagen een tijdelijk nummer gehad, dus zal deze maand ook weer een dikke rekening worden. Maar een aangetekende brief schijnt toch goed te werken lees ik op internet.
Jup, die beland net als de rest van de mails/telefoontjes lekker onderaan de stapel!
Britske schreef op :
Je gelooft het nooit, maar ik kreeg een e-mail vandaag al dat bij de volgende rekening het geld in mindering wordt gebracht.
En ik heb maar 1 mailtje hoeven sturen :)
Bert schreef op :
Ik heb sinds kort een nieuwe Blackberry van de zaak, de Bold 9000. Toch weer iets beter allemaal als mijn vorige 8820, camera, 3G. En de batterij gaat een stuk langer mee.
Lenny schreef op :
Quote: BritskeJe gelooft het nooit, maar ik kreeg een e-mail vandaag al dat bij de volgende rekening het geld in mindering wordt gebracht.
En ik heb maar 1 mailtje hoeven sturen :)
heb precies hetzelfde gehad met een rekening van 160 die maar 65 bleek te zijn.. kreeg ook alles vergoed, ideaaltje!