Mobiele Telefonie

Bert schreef op :
Quote: RickTik zou ook voor een iphone gaan, voor de handige applicaties
ik weet niet hoe het met een blackberry zit

Ik ben zelf al geruime tijd een Blackberry-gebruiker (zakelijk, hoewel ik hem ook privé gebruik aangezien ik geen 2 GSMs bij me wil hebben, en zo kost het me niets :D) en vanwege het ontbreken van een écht goede development kit is er niet echt superveel gratis software voor te vinden.

Blackberry is een prima oplossing voor de zakelijke markt, ik zou niet zonder kunnen, heb mn zakelijke + privé mail erop, agenda, navigatie, kan zo aan mn documenten op onze server op het werk, paar spellen voor smorgens op de WC tijdens het schijten, eenvoudige messenger voor met de collegas.

Voor privé is het echter niet veel, misschien die Blackberry Storm iets meer, maar het is toch vooral op de zakelijke mark gericht, met de Storm misschien als uitzondering.

bramk schreef op :
Quote: Lennartik snap trouwens niet wat mensen zo te gek vinden aan een iphone?
Het werkt gewoon heel erg fijn. Het touch screen werkt perfect. En er zijn heel veel handige "Apps" te krijgen, waarvan er ook veel gratis zijn. Het downloaden van die Apps gaat gewoon heel erg makkelijk en is heel gebruiksvriendelijk.
Daarom kiezen veel mensen waarschijnlijk voor de iPhone. Net zoals ik xD
Zakelijk zal de iPhone misschien wat minder geschikt zijn dan een Blackberry ofzo, dat weet ik niet.
Janneke schreef op :
Kheb nu een samsung star.. maar m'n twitter doet 't niet op deze foon :S..
Britske schreef op :
Apps downloaden gaat bij Android ook prima.

Over deze apps gesproken, wat vinden de android gebruikers hier fijne apps?
Janneke schreef op :
kheb m nu via snaptu.com werkt ook prima.. :)
Britske schreef op :
Ik heb nu Sygic Mobile geïnstalleerd. Fijn navigatiepakket, ik heb em al getest vandaag.
Keuk schreef op :
Quote: Alexiemand ervaring met de sonny ericsson w995?
Fijne telefoon! Enige nadeel is dat de batterij best snel leeg gaat in vergelijking met andere sony ericsson's.
Britske schreef op :
Smeerlappen van Hi.

Ik heb een abbo met eindeloos internet. Maar ik heb 2 weken (ofzo) een tijdelijk nummer gehad ivm nummerbehoud.
Nu hebben die smeerlappen mij een rekening gestuurd met dik veel geld voor het internet dat ik gebruikt heb. Ze rekenen dus gewoon prepaid-tarieven ipv mijn abonnementsgeld.

Nou lees ik op diverse fora dat dit blijkbaar altijd zo het geval is en dat je het geld uiteindelijk terug blijkt te krijgen als je een aangetekende brief stuurt. Dat ga ik dus mooi doen, stelletje eikels.
Randy schreef op :
hehe ik heb ook een keer geld moeten krijgen van Hi. Was 3 brieven en 5 telefoontjes en 1 winkelbezoek verder voordat ik het gekregen heb.
Janneke schreef op :
@Britske succes. Ik heb vnaf juni tot oktober met zo'n probleem gezeten bij HI. Ik had bij the phone house mijn smsbundel verlengt, maar bij hi waren ze het vergeten in de computer te zetten. Toen had ik ineens n rekening van 450 euri. Naar hi gebeld, hebben ze m aangezet, maar was al halverwege de volgende maand, dus weer een veel te hoge rekening.
Heeft me uiteindelijk 4 maanden (!!!!!!!!!) heen en weer bellen/mailen gekost, voor ik uiteindelijk mijn geld terug had!!!!