Zomerfeest Kronenberg

Zomerfeest Kronenberg 2011 vind plaats op 18 t/m 21 augustus en word dit jaar weer een feest voor iedereen. Het feest zal anders dan andere jaren, in en rond om een grote tent gehouden worden.

Donderdagavond gaat er gedart worden. Het nieuwe Summer Open Darts Tournament zal dan gehouden worden. Omdat we dit jaar het feest in een grote tent houden heeft het weer geen invloed heeft op het darten. Het toernooi word mede georganiseerd door DC Umme en begint om 20.00uur.
Vrijdagavond staat de Horster rockformatie Pigtail op de planken.
Op zaterdagavond staat de knotsgekke Lekke Band op het programma, deze band zal het tentzijl doen scheuren en er één groot feest van maken dus mis het niet! De Super 6 kamp zal de zondagmiddag beheersen want dan strijden vele teams tegen elkaar om een greep te doen naar de 1e plaats. Later op de middag zal D-vision voor de muzikale inbreng gaan zorgen. Iedereen die van Feel Good Music houdt mag dit optreden zeker niet missen. Het zomerfeest word afgesloten door STAR DJ en natuurlijk de prijsuitreiking van de Super 6 kamp.

Het beloofd weer een schittert weekend te worden, dus noteer alvast in de agenda 18 t/m 21 augustus Zomerfeest Kronenberg. Voor verder nieuws aangaande het programma volgen er komende weken de berichten in op onze site www.zomerfeestkronenberg.nl.

Super 6-kamp 2011
Ook dit jaar is er de Super 6-kamp, editie 2011

Groepen die zich willen opgeven voor de 6-kamp kunnen zich melden bij de volgende personen: Bert Philipsen 0642738816/famphilipsen@yahoo.com of Rick Reinders 0611286221/reindersrick@hotmail.com.

Let op: deelname vanaf 16 jaar!

Iedere groep bestaat uit 8 deelnemers, waarvan minimaal 2 dames.

Kijk regelmatig op www.zomerfeestkronenberg.nl. Je kunt ook lid worden van de Zomerfeest Kronenberg Hyves en ons volgen via Twitter.

Reacties