Zomerfeest Kronenberg 15 t/m 17 augustus

Het is bijna zover en iedereen kijkt er alweer naar uit: Zomerfeest Kronenberg, het gezelligste feest van de regio! Een feest voor iedereen, jong en oud. Het programma staat vast en daarom kunnen we het ook bekend maken. Het ziet er als volgt uit: op donderdagavond zal er in de Torrekoel het Zomerkienen plaats vinden, de nummers worden vanaf 20.00uur op genoemd. Wat betreft de prijzen is er dit jaar extra goed uitgepakt. Dus kom naar de Torrekoel en doe mee!. De Torrekoel is open vanaf 19.00uur.

Dutch Series Of Beer Pong!! www.dsobp.nl, ja het bekende Beer Pong komt naar de Kronenberg. Het vind plaatst in de feesttent aan de Meerweg. Het toermooi is compleet in handen van de enige echte Beer Pong organisatie van Nederland. Het toernooi begint om 19.00uur. Doe mee en maak kans op een ticket naar de Nederlandse kampioenschappen, en misschien wel Las Vegas!. Voor meer informatie en opgave voor deelname zien onze site of ga naar www.beerpongkronenberg.nl en meld je aan. DC Umme pakt samen met het Zomerfeest ook weer het dart toernooi op, vanaf 20.00uur zal het dart toernooi van start gaan. Mee doen aan het Open Kronenbergs Dart Toernooi kost maar 3 euro per persoon, inschrijven kan tot 10 minuten voor aanvang van het toernooi. De donderdagavond staat dus in het teken van de cafésporten. Het beloofd een gezellige maar ook spannende, sportieve avond te worden.

De vrijdagavond gaat het feest van start met Flash!. Deze vijfkoppige formatie uit Sevenum staat garant voor een geweldige feestavond. Flash winnaar van de publieksprijs in de finale van Popsport en ook bij de Dutch Battle of the Coverbands is de perfect band voor een avond flink swingen. Zij spelen nummers uit het bekende en minder bekende rock – en popgerne. De DJ’s Kroet en Karboet zullen tussen de sets van Flash en naderhand de avond volledige afmaken met de perfecte mix van allerlei top muziek. Deze 2 gasten draaien van Fleetwood Mac tot de nieuwste House! Alles komt voorbij dus dansvoer voor iedereen! Ze zijn o.a. bekend van OMG, en Knuffelbeer in America, De feesttent gaat om 21.00uur open. Voor meer informatie over de band kijk op www.band-flash.nl.

Zaterdagavond gaat het ook helemaal goed komen want dan komt 3FM dj PAUL RABBERING naar de Kronenberg, zal hij zijn grote bril bij zich hebben?. Het is de organisatie gelukt om deze bekende dj op het podium te krijgen. Hij zal met zijn show al snel iedereen aan het feesten krijgen, deze Dj van 3FM weet als geen ander hoe hij het publiek moet bespelen. Dit jaar dus niet in het glazenhuis van 3FM maar in de tent van het Zomerfeest! Niet alleen Paul Rabbering zal de show gaan stelen want daarvoor hebben we namelijk wel een hele speciale act geregeld. De WO-MEN disco show! Met hun stralende glimlach en enthousiasme betoveren deze twee ‘female Dj’s’ het publiek! Met de meest uit een lopende hits en dansplaatjes zorgen zij voor de juiste muzikale touch. Muziekstijlen zoals disco, pop, rock, dance, top 40 zullen de revue passeren. Alles kan alles mag.. en vergeet niet je favoriete hit aan te vragen! Visuele beelden met funny shots van de WO-MEN DJ’s maakt het feest compleet. Laat je verrassen door deze goedlachse dames en swing mee! Wat een mooie combinatie 3fm Dj Paul Rabbering en de WO-MEN show, dus zorg dat je er bij bent. De feesttent gaat net als vrijdag om 21.00uur open.

Zoals je kunt lezen is er met het Zomerfeest in Kronenberg weer van alles te doen in het weekend van 15 t/m 17 augustus. Kom alle naar de feesttent aan de Meerweg en maak er samen met de organisatie één groot feest van.

Ga voor meer nieuws naar de internetpagina: www.zomerfeestkronenberg.nl of wordt lid van de Zomerfeest Hyves / Facebook.

Deelnemers die zich willen aanmelden voor het Beer Pong toernooi, kunnen zich opgeven via www.beerpongkronenberg.nl. Doe mee en misschien ga jij wel naar Las Vegas! De darters kunnen zich inschrijven tot 10 minuten voor aanvang van het toernooi.

Reacties