Violator + Fueled By Fire + Maniac Forces

Violator is de Thrashmetal band van Brazilie. Opgericht in 2002 door 4 thrash maniacs met een gezamenlijk liefde voor bands als Violence, Whiplash en Exodus. Direct na hun demo 'Killer Instinct' kregen ze de kans om met hun helden het podium te delen als support voor Destruction en Malevolent Creation. De oldschool Thrashers werkten daarna hard aan hun eerste release en, in K7 tape, zoals de oude 80 jaren bands opnamen. En de gelimiteerde uitgave door Grim Art Prods van 666 stuks was in no time uitverkocht en een collectorsitem. De band heeft de laatste jaren zich verder ontwikkeld en behoort tot de topacts in thrashland. The Violation Has Just Begun!

Fueled by Fire doet denken aan bands als Slayer, Overkill en Testament.Vette Thrashmetal. De band is opgericht in 2002 en bracht in 2004 'Life…Death…and FBF' uit. In 2007 volgde nog een wisseling van de zanger en in deze samenstelling zijn ze zich verder gaan ontwikkelen. En met veel succes. Ze stonden op de belangrijke grote festivals, deden support voor M.O.D. en tourden als headliner door Europa. Deze package wil je niet missen.

Maniac Forces een Nederlandse Thrash metal band Ze spelen in deze 5 mans formatie sinds 2008 en hebben nu hun eerste demo genaamd Riots uitgebracht. Ze begonnen met het coveren van nummers van bands als: Slayer, Exodus en Kreator. Nu zijn ze bezig met het maken van hun eigen nummers, Op de nieuwe Cd staan 5 old school thrash nummers die de band zelf heeft geschreven. Ze hebben rond de 30 optredens over het hele land gehad. Met de nieuwe demo hoopt de band op meerdere plaatsen in binnen en buitenland te kunnen optreden.www.myspace.com/viothrash

www.myspace.com/fueledbyfire

www.myspace.com/maniacforcesthrash

Reacties

Nakkie schreef op :
helaas gaat dit niet door, toch?
Too weird to live, and too rare to die.