Vaderdagfeesten

Op zaterdag 14 juni organiseren het Horster Horeca Collectief en de Stichting Vrienden van Reindonk in het centrum van Horst weer de traditionele Vaderdagfeesten. Samen met de jaarlijkse Wandeldriedaagse is dit evenement niet meer weg te denken in Horst aan de Maas.

Op zaterdagavond vanaf 20.00 uur zullen op het buitenpodium op het Wilhelminaplein in Horst drie plaatselijke bands optreden. Eén van deze bands is Que? Que? bestaat uit een 6-tal bandleden met o.a. drums, gitaar, basgitaar en keyboard. De nummers variëren van seventies tot modern. Que? staat garant voor muziek with a personal touch.

De tweede band die het podium zal betreden is Riddle. Live optredens van Riddle kenmerken zich door het vele speelplezier van de bandleden. Riddle speelt een keur aan gevarieerde rocknummers, zowel covers als eigen werk wat garant staat voor een avondje stevige en energieke rockmuziek.

Naast muziek uit de seventies en een paar lekkere rocknummers zal Chantilly Lace de avond volmaken met een portie Rock ’n Roll. Kortom: drie bands, drie muziekstijlen, één feest.

Reacties

Gradje schreef op :
Ik denk wel dat ik even met camera ga kijken, en misschien is er ook nog wel plaats voor de Dreksbak webcam :D
I'm on a horse.
Tumke schreef op :
Was saai gisteren.
Gradje schreef op :
Ja, ben er ook even voorbij gelopen, maar het zag er niet echt druk of vol uit... :(
I'm on a horse.
RickT schreef op :
niet gek, vaderdag is ook pas zondag
Gradje schreef op :
Mjah, ik heb er jaren op rij gewerkt, en dan zat de tent toch altijd góed vol. Nu was hij voor zower als ik kon zien nog niet halfvol...
(En dat weekend noemen ze nou de vaderdagfeesten...)
I'm on a horse.