Unne aovend met Ongenode Gaste

Unne aovend met Peter Beeker & Ongenode Gaste. Een avondje warmbloedige rootsrock van een van de beste rockbands uit Venlo en omstreken.

Peter Beeker zit op een hoogtepunt in z’n carrière. Nog nooit had hij zo’n overtuigende band achter zich. Een combinatie van jonge honden en oudgediende die z’n songs beter aanvoelen dan ooit. De eerste plaat van het nieuwe vijftal is opgenomen en zal in augustus verschijnen. Maar eerst staat hi...j in Perron55, samen met Suzanne Ypma, de frontvrouw van Pitch Blond. Zij zal vanavond een soloshow onder haar eigen naam geven, bijgestaan door gitarist Bart Schatteleijn.

Beeker heeft met Jim Geurts (drums), Jesper Driessen (gitaar), Vincent van Haperen (bas) en Dick Franssen (hammond) een gezelschap verzameld dat de energieke en rootsy songs tot rauwe hoogten stuwt. Het swingt, rockt en soult behoorlijk en dat alles ook nog in hun eigen taal.
Het is een nieuwe incarnatie van de Ongenode Gaste, een band die al bestaat sinds midden jaren negentig. Spil is Peter Beeker: zanger, gitarist, songwriter en enig overgebleven oerlid. Beeker bouwde het afgelopen anderhalf jaar gestaag aan een nieuwe sound met de nieuwe muzikanten. Nooit eerder was het bandgeluid zo dynamisch en dwingend.

In het voorjaar brachten ze twee weekenden in de studio door. Het resultaat daarvan zal in augustus voor het eerst te horen zijn. Het is zonder meer de beste plaat die Peter Beeker ooit maakte.

Aanvang: 20:30 (19:30) | vvk: €6,- | €6,-

www.facebook.com/ongenodegaste
www.facebook.com/pitchblond

Check hier de promovideo: http://t.co/34MW8BK

Reacties