Underground Zero Part II

Vol trots presenteren wij de complete line up van Underground Zero Part II

Vorig jaar heeft dit event al bewezen niet zomaar een evenement te zijn, na vele positieve reacties.. hebben we besloten om Underground Zero voort te zetten met als gevolg: Part II
Vol trots presenteren wij het volledig programma van Part II

Line-up

- Jop Cox
- Pieter Gabriel
- House Mosh!
- PUINHOOP KOLLEKTIV
- Nachtburgemeesters

Puinhoop Kollektiv
Festivals als o.a. Solar Weekend, 7th Sunday, Paaspop, Extrema Outdoor, Daydream Festival, Rebirth
Festival, Weekend Magnifiek, Zo. Festival, Defqon.1, Dream Village, Outrageous, Festyland, When Summer Ends, Knaltival & Wish Outdoor moesten er al aan geloven.
10 oktober maken deze 3 gekke boys deel uit van onze Underground Zero Line-up!

Nachtburgemeesters
Deze drie mysterieuze figuren zorgen waar ze ook komen voor feest. Verwacht één groot festijn van snorren, confetti en uiteenlopende muziekstijlen. Ze zijn niet vies van een beetje humor tijdens de set en dat laten ze merken ook.
Zij zullen dan ook onze kelderstage op zijn grondvesten doen schudden!

House Mosh!
Deze twee kekke boys staan te poppelen om hun Dance mash~ups te laten schitteren in het thuishonk van America. Na een heuse Pop-tour in Syrië, heeft de Commisie van Underground Zereo ze op het nippertje weten vast te leggen….
De twee heren kunnen niet meer wachten om hun kunsten te kunnen vertonen op de Mainstage en zullen dan ook kneiter hard gaan op onze Wheels Of Steel!

Pieter Gabriel
Hij was vorig jaar al onderdeel van Underground Zero!
Dit was voor ons reden genoeg om dit top talent van Nederland nog maals uit te nodigen!
Pieter Gabriel aka Pepijn maat is pas 10 jaar en zal underground Zero Part II ook laten slagen met zijn elektronische dance hitjes!

Jop Cox
Jop Cox is een opkomend regionaal talent. Met Horst als thuisbasis zien we deze enthousiaste DJ steeds meer gigs vergaren in de regio. Ook tijdens de tweede editie van Underground Zero zal Jop Cox zijn moment pakken om te knallen. Met stijlen als Jungle, Moombahton, EDM en trap zal hij op zaterdag part II van Underground Zero openen.

We zijn geopend om 19:00 & de entree is geheel GRATIS!

Tot dan!

Reacties