Top 2000

Top 2000 bij Liesbeth's Grand Café
24 uur per dag geopend

Midden in de nacht in een luie stoel luisteren naar de Top 2000 op radio 2, terwijl een bardame je voorziet van een alcoholische versnapering?

Dan kan bij Liesbeth's Grand Café in Horst. Liesbeth's Grand Café is vanaf eerste kerstdag tot en met oud en nieuw aan één stuk door (dus 24 uur per dag) open om Top 2000 luisteraars op hun wenken te bedienen. Speciaal voor deze gelegenheid is het zaaltje met riante banken en stoelen ingericht, zodat er een gezellige huiskamersfeer ontstaat. Van eerste op tweede kerstdag gaat de Top 2000 om 00.00 uur van start. Liesbeth's Grand Café is daarom eerste kerstdag vanaf 18.00 uur geopend zodat iedereen onder het genot van een lekker hapje en glühwein de start van de Top 2000 kan meemaken.

Uiteraard worden er ook dit jaar weer allerlei activiteiten georganiseerd, waaronder een Murphy's Quiz Night, Vinyl Show m.m.v. Harald, Spellenavond en zijn er live optredens van Joep van Wegberg en Erwin Nyhoff. Kortom, Liesbeth's Grand Café is niet simpelweg 24 uur per dag geopend, het zal er ook dag en nacht bruisen van gezelligheid.

Reacties

RickT schreef op :
Tot 7 uur 's ochtends weer Weekend Millionairs!!
Roelliej schreef op :
Geen create-your-nacho-avond? Mag de pret niet drukken.
Why are you wearing that stupid man suit?
Randy schreef op :
jeuj Erwin Nyhoff. De 7-uur-lang-spelende-bob-dylan-klinkende troubadour. Tof.