TIKIEPOP

Tikiepop 14 MEI 2011
In het thuisfront van Tikie presenteren wij Tikiepop 2011, te seuske Hegelsom OJC Phoenix! Aanvang 19.30 wees optijd want de flessen staan zoals gewoonlijk klaar voor die party! Dit jaar met optredens van STRATEX, PACESHIFTERS, THE 101'S, ORIGIAL RED. Een rijtje mooi vermaak, dus komt dat zien. Entree 5 euro.

Stratex
Metal
Stratex is een knallende heavy, trash en death metal tribute band! Ontstaan uit de Stormtroopers of Death coverband Z.O.D. is hier nu de nieuwste sensatie!
Wie wil er nu niet een goed metal feest met nummers van onder andere jaren 80 helden als: Metallica, Anthrax, Celtic Frost, Stormtroopers Of Death, Sepultura en natuurlijk Slayer?! Juist… laat je haren groeien, neem die spijker jasjes en spandex broeken mee, pak een biertje en feesten maar!

Paceshifters
Rock ‘n Roll, Alternative
“If the future of Dutch Rock ‘n Roll is in the hands of Paceshifters , then it’s in fucking safe hands!” Andy Cairns (Therapy?)
“Godverdomme, wat een lekkere plaat hebben jullie gemaakt. Dank JULLIE wel.” Nico Dijkshoorn
“Retestrak en wat een energie op dat podium!” Giel Beelen (3FM)
“Met het nummer ‘Dad’ verrassen jullie mij zowel tekstueel als muzikaal. Kippenvel!” Onno Cro-Mag (Aardschok)
“Amerikaanse punk met invloeden van de rauwe rock. Alsof Oblivians, New Bomb Turks en Motörhead in een blik worden geworpen en er als eenheid uit te rollen.” NU.NL
“Met Paceshifters is niet langer Scandinavie, maar Nederland voor de zoveelste keer hofleverancier van de betere gitaarrock” 83/100 Aardschok
“Hun debuut, dat nu al een respectabel aantal toeren heeft mogen draaien in mijn cd-speler is stilaan aan het verslijten en nog verveelt hun muziek me niet” 85/100 Rock Tribune
“Voor het bijna episch opgebouwde ‘Age of the Millennials’ zou Axl Rose zich niet schamen, die zou überhaupt willen dat hij de laatste vijftien jaar iets van dat niveau geschreven had.” Kindamuzik
“Raise a Little Hell start met een gruwelijk vuile riff die zo op ‘Bleach’ van het prille Nirvana had kunnen staan” Kwadratuur (BE)
“One For The Road staat en is niet meer te breken” Maxazine
“Paceshifters is gewoon voor mannen die bier in halve liters bestellen...” File Under

The 101's
Punk 'N Roll
In 4 jaar tijd speelde deze band ruim 180 shows in binnen- en buitenland. Nationaal speelde ze in de grote zalen van o.a. de Paradiso, 013, Melkweg en het Paard van Troje.
Met een nieuwe EP 'Get What You Deserve' plus bijbehorende videoclip zijn de mannen opnieuw klaar om weer veel van zich te laten horen, waar en hoe dan ook. Energiek, Echt en Explosief.
- The 101's waren support act voor o.a.: Turbo Ac's (USA), Taylor Hawkins and the coattail riders (drummer Foo Fighters), Itchy Poopzkid (DE), Peter Pan Speedrock, De Heideroosjes en The Beatsteaks (DE).

Original Red
Punk
Catchy nummers, meerstemmige zang, mooie ballads.
Niet dus, Original Red is een splinter nieuwe band, ontstaan
uit onder andere Awesom-O en Insane, die menig genre uit de
hardere stijlen muziek aan doet.
Ze spelen momenteel covers van onder andere the Ramones,
NOFX en Peter Pan Speedrock.

Reacties

Micky schreef op :
Zeker!
Micky schreef op :
joa, Original Red. Werd os 2e optreden dan
Joris schreef op :
is der ok een tiedschema?
Micky schreef op :
joa,

Original Red 19:30
the 101's 21:00
Paceshifters: 22:30
Stratex 0:00