Tikiepop

Vanaf 20.00u zal een viertal bands de bühne onveilig komen maken.
As Enemies Arise heeft in zijn korte bestaan een explosieve groei doorgemaakt. Hun snoeiharde Metal was al te horen in heel wat grote zalen zoals De Bosuil, 013 en De Melkweg. Het vijftal zal OJC Phoenix laten zien en vooral horen waarom.

The Early Adopters is met hun finaleplaats bij Nu of Nooit behoorlijk in de schijnwerpers komen te staan. Hun visie op muziek is dan ook bijzonder te noemen. Met rockmuziek als fundament worden meerstemmige zang, akoestische intermezzo’s en elektronische intervallen moeiteloos ingepast.

The Skakofonians spelen een combinatie van eigen nummers en naar deze tijd gehaalde klassiekers uit de ska. Hiermee ontstaat een gevarieerde hedendaagse jaren zestig-ska gebaseerd op swingende ritmes met pakkende melodieën. Ska om je vingers bij af te likken.

Stormrider maakt het programma van Tikiepop compleet. De klassieke metalsongs zijn bij deze ervaren heren in goede handen. De memorabele metal uit de jaren tachtig wordt vol passie gebracht en dat dit met succes gebeurd blijkt wel uit het palmares van deze band. Zaterdag 30 mei kunnen zij hier Tikiepop dus ook bij zetten.
Vanaf 20.00u zijn de deuren geopend voor publiek en de entree bedraagt zes euro.

Reacties