Tienderse Kermis

Kermis vrijdag wordt traditioneel geopend door tribute bands. Dit jaar zullen de Pearl Jam tribute Once en de U2 tribure Rooy2U op het podium staan.


Once is een weergaloze ode aan Pearl Jam. De band neemt je mee terug naar de grunge periode uit de jaren 90 en speelt hits van alle cd's met natuurlijk ook de klassiekers "Alive" en "Jeremy". Once brengt een weergaloze ode aan Pearl Jam en neemt je mee naar de Grunge hoogtijdagen van de jaren 90. Hits van alle CD's komen voorbij en natuurlijk ook "Alive", "Jeremy", "Porch" en "Rearviewmirror". De band is goed op elkaar ingespeeld en heeft een boeiende en energieke performance. De zanger zingt de sterren van de hemel als een bijna exacte kopie!
Rooy2U is een Venrayse U2-coverband die is opgericht in 2006.
Deze bestaat uit muzikanten van Venray's bekendste coverbands April Fools en Band op Bezoek (ook wel bekend als BOB). Rooy2U onderscheidt zich door tot in de kleinste perfectie U2 te evenaren. Bij andere U2-coverbands hoor je wel eens complimenten zoals: 'als je je ogen dicht doet, is het net de echte U2…' "Een mooi compliment maar voor hun niet goed genoeg!" Zanger Don is van kinds af aan met hart en ziel U2-fan en kent de band als geen ander. Don: "Naast goede muziek en een goede sound willen we er ook echt uitzien als U2 en willen we ook een visuele show neerzetten die de sfeer en het gevoel van U2 oproept!" Een uitgekiende lichtshow is natuurlijk essentieel maar er wordt ook gelet op kenmerken zoals de juiste kleding en mimiek.Tent Open: 20.30u | Aanvang 21.00 | Entree €6,-

Reacties