The Village

Vanavond wordt de Kasteelboerderij omgetoverd in The Village, een ontzettend dansbaar concept vol muziek, vreugde en tosti's.

That's right, tosti's. Tosti-fijnproevers Koen en Rens Janssen zullen hun kunstjes vertonen onder de noemer Tosti Inferno. Vreemde, exotische, maar toch vooral smakelijke combinaties van ingrediënten waar menig tostichef van op zal kijken. Geruchten doen de ronde dat John de Mol dit concept al aan het vertalen is naar een tv-show, dus dit is mogelijk de laatste keer dat deze act geboekt kan worden in de regio.

Op naar de muziek! We hebben twee stages die beiden voorzien zijn van de nodige superhelden. Tanzbar Krankenhouse zal vooral zorgen voor minimal en (echte) house, Kerk der Kabaal zal vooral zorgen voor… kabaal.

TANZBAR KRANKENHOUSE

Jurwin Abbo LIVE
Iemand die een stukje ouder is maar zeker niet minder talentvol is Jurwin Abbo. Nominaties dit jaar op de Dutch Techno Awards voor beste nieuwkomer en beste live act bevestigen zijn opmars. Met gigs op edities van I Am Techno heeft hij zijn waarde in de Amsterdamse technoscene reeds bewezen en nu is het naar eigen zeggen tijd om de Limburgse technoharten te veroveren!
https://www.facebook.com/JurwinAbbo

Bram Fidder
Bram Fidder (19) is de jongste telg uit de Amsterdamse familie van housetalenten. Hij brak deze zomer definitief door met zijn performance op Welcome to the Future Festival en gigs in Studio 80, Paradiso en WesterUnie. Deze jongeman timmert dus aan de weg naar succes in de housescene!
https://www.facebook.com/bram.fidder.dj

Thomas Dulle
Inmiddels een goede bekende van Tanzbar is Thomas Dulle. Hij draaide al eens in Berlijn en in Trouw maar wij kennen hem natuurlijk vooral van de voorgaande edities van Tanzbar.
http://soundcloud.com/thomas-dulle

Bex & Young Man Wayne
We completeren de line up met Tanzbar residents Bex en Young Man Wayne. Deze heren hebben intussen de nodige ervaring opgedaan met DJ acts in de regio en staan altijd garant voor een knalfuif!
http://soundcloud.com/bexkens
http://soundcloud.com/youngmanwayne

KERK DER KABAAL

Lucky Done God (door Lucky Done Gone)
Met vreugde en blijdschap trots presenteren we onze headliner (want hij heeft in Paradiso en Sziget gedraaid en wij niet). Lucky Done God (beter bekend als Lucky Done Gone) zal ons allemaal met onze handjes laten zwaaien rond de avonduurtjes. Op goddelijke wijze zal hij verschillende geloven met elkaar mixen. Of je nu in electro, dubstep of house gelooft, dit is een god die aanboden mag, nee móet, worden!

Beppie Kraftwerk
Verborgen diep voorbij de spoorlijn hebben wij deze muzikale verlichter gevonden. Vernoemd naar een van de grootste pioniers van de muziekwereld en een of ander Duits bliepjesorkest laat hij het publiek hun knuistjes in de lucht pompen.

Verward
Verward, lijkt soms zijn naam eer aan te doen als je hoort hoe hij zijn stijlen vermengd. Grime, hiphop, trap, UK dub, noem het maar op en hij kan het! Continu strevend om het publiek lager te laten gaan. Wat voor muziek het ook wordt, je weet zeker dat je niet stil gaat staan. Produceert ook liederen onder de naam SRNDPTY.

Reverend Randy Lamb III
Reverend Randy Lamb III knalt pompende nieuwerwetse disco door de zaal en de kerkganger zal een spervuur aan synths en kicks over zich heen krijgen. Als hij in een gekke bui is wordt er mogelijk zelfs een uitstapje richting de techno gewaagd. Feest is zijn streven, electronische chansons zijn leven. Laat die positieve vibes maar los!

Keezus Christus
Keezus Christus is het liefdeskind van god en disco. Pure euforie: disco was nog nooit zo hemels en zal menigeen verlichten. Ouderwetse classics zullen de boventoon voeren terwijl iedereen aan het genieten is van smakelijke feesthosties!

Sleazy V de Heiden feat. MC Wax on Racks
Sleazy V 'de Heiden' doet zijn naam eer aan en zal muziek over het kerk-hof laten knallen die god verboden heeft. Kauwgomballenhouse 101 is de divisie met uitstapjes naar andere wiebeltoeterherrie. Hij wordt vergezeld door de meest praatgrage jongeman van beneden de rivieren. De microfoon hanterend tovert hij het publiek om tot een daggerende massa. Kassa.

Niks Draait Door University
Niks Draait Door is al jaren een begrip, maar die jongens moeten dat kunstje toch ergens hebben geleerd? Nakkie, Bram/Bram en Paap nemen u mee naar hun college days. Professor Nakkie zal u aan de hand van een allesomvattend curriculum door het schooljaar heen slepen met vakken als: biologie (sex on the beach), Duits (99 luftballon) en geschiedenis (Beatles) etc. U snapt het al, het thema spreekt voor zich! Sleep uw tas van 80 kilo mee en kom uw studententijd dunnetjes overdoen (dubbel, als u al studeert!) en hopelijk slaagt u aan het eind van het jaar. Met een trotse stropdas om de klink!

Tæmus Rocketus
Tæmus Rocketus sluit de stage af met de dikste platen, muziek van soundgoden. Denk Justice, Daft Punk en Chemical Brothers en je weet dat alle handjes de lucht in moeten. Tæmus Rocketus cometh hard and thou shalt partay or be banished forever! Halle-fuckin-lujah!

The Village opent om 20.30 uur en zal zijn hekken weer sluiten rond 04.00u zodra de laatste bezoekers bij elkaar zijn geveegd.
Entree bedraagt 5 euro en minimumleeftijd is 16 jaar. We zien jullie daar!

Reacties