The InQubator

De afgelopen weken zijn we erg druk bezig geweest met de organisatie voor de evenementen die komend najaar plaats gaan vinden. Met trots kunnen wij jullie mededelen dat Partylover-Events een nieuwe telg binnen de partyfamilie heeft gekregen namelijk The InQubator.
Dit concept is ontwikkeld door Rick Jacobs van Partylover-Events voor de Drop Your Own Area contest voor Q-base. Helaas zijn we in deze contest als tweede geëindigd uit alle inzendingen wereldwijd. Maar niet getreurd, we kregen zoveel positieve reacties over The InQubator en daarom hebben we besloten dat dit het nieuwe broertje van Dreamcatchers gaat worden.

The InQubator is een evenement waar verschillende stijlen binnen de Hard Dance Music aan bod komen. Zo zullen de stijlen Freestyle, French tek, Hard Dance, Hardstyle, Raw Hardstyle en Hardcore in vol ornaat met de beste artiesten en de dikste sound vertegenwoordigd zijn, ondersteund door een heuse Master of Ceremony . Aan het begin van de avond zullen een aantal talenten aan bod kom. Van deze talenten maakt er 1 DJ de kans om de openingsspot te winnen voor Dreamcatchers.

The InQubator zal plaats gaan vinden op 9 november in de bekende thuisbasis van Partylover-Events; De zaal van Cafe de Lange in Horst. Deze top locatie ademt precies de sfeer uit die wij met dit evenement gaan neerzetten; Gezellig, intiem, en sfeervol en een harde sound!

Hou de social media kanalen van Partylover-events en Cafe de Lange goed in de gaten want daar zullen we de komende alle informatie op delen omtrent de line-up, ticketsale etc.

Omcirkel 9 november met een dikke vette cirkel in je agenda, nodig je vrienden uit en ga met ons mee op reis door het land van de HARD DANCE MUSIC!!

Grtz. Partylover-Events
We Speak Music

Reacties