Terug in d'n Tied

Na een zeer geslaagde en gezellige eerste editie, organiseert De Lange Horst nu een tweede editie van Terug in d’n Tiêd, georganiseerd voor iedereen boven de 25 jaar.

Ditmaal zal rockcoverband Cold Turkey iedereen mee nemen in een reis door de tijd, met de beste hits van toen en nu. Ooit begonnen als een Lenny Kravitz-coverband, besloot de band haar repertoire uit te bouwen, met een superdynamische band tot gevolg. Zoals ze het zelf noemen: ‘rock met ballen!’. Wij zijn benieuwd!

Tussen de sets door zal wederom DJ Paul vd Laar de muziek verzorgen. Afgelopen editie bewees hij eens te meer, dat hij perfect aanvoelt waar de zaal op zit te wachten: een stevige mix van toen en nu.
Deze editie vindt plaats op zaterdag 21 april. Entree kost €5,- en de deuren van de zaal openen om 21.00uur.

Let op: wil jij gratis naar dit evenement? Spaar dan PLUSpunten bij supermarkt PLUS LUCASSEN in Horst. Tegen een volle spaarkaart krijg jij namelijk 2 entreetickets (t.w.v. €5,- per stuk), aangeboden door De Lange Horst en PLUS Lucassen. Benieuwd hoe de spaaractie werkt? Vraag het gerust één van de medewerkers van PLUS Lucassen.

Reacties

jannis schreef op :
Overigens wordt vanavond ook Barca-Real live uitgezonden in het café.
jannis schreef op :
Vanaf 8 uur.