Terug in d'n Tiêd

Steeds vaker horen we geluiden. Geluiden van de gemiddelde 25plusser: ‘waar moeten wij heen, waar kunnen wij lekker, ouderwets stappen?’ Welnu, speciaal voor deze doelgroep organiseert De Lange Horst ‘Terug in d’n Tiêd’.

Denk aan 1 januari in het kwadraat. Slap ouwehoeren met vrienden en familie (en eventueel volslagen onbekenden), genieten van een lekker drankje, hier en daar stiekem een paar dansmoves eruit gooien en de beste muziek voorgeschoteld krijgen. Het ouderwetse gezellige gevoel van toen, verplaatst naar nu!

De muziek van deze avond ligt in de veilige handen van DJ Paul vd Laar en de swingende instrumenten van coverband K.E.E.S.. Paul van der Laar is een topdeejay in zijn segment. Een heerlijke all-round dj die alle hits van toen (en nu) op een fantastische manier brengt!
De setlist van K.E.E.S. is ontzettend divers, maar om je toch een beeld geven: van The Kinks tot Jerry Lee Lewis en van Doe Maar tot Fleetwood Mac. Ofwel: van deze band kun je alles verwachten, maar bovenal een swingende avond!

Deze avond staat gepland op zaterdag 10 maart. De deuren van de zaal openen om 21.00uur en de entree zal €5,- bedragen.

Reacties

tomk24 schreef op :
raar want de lange staat zowat elk weekend vol met 25plussers
jannis schreef op :
Was een succes! Gaat zeker een vervolg krijgen; waarschijnlijk eind april.