Tanzbar Invites: Olivier Weiter

Hoewel de magistrale set van Boris Werner op de vorige Tanzbar editie bij velen nog vers in het geheugen zit, staat er alweer een nieuwe coryfee voor de deur. Het is een schot in de roos. Met trots presenteren wij Olivier Weiter!

Olivier Weiter is al jarenlang een gevestigde naam in de ondergrondse housescene. Ze noemen hem de shaman van de house muziek. Hij is een meester in het combineren van drumritmes met melodische, dromerige beats en zijn sets zijn hypnotiserend en ‘sweaty’. Weiter maakt sinds jaar en dag furore in het Amsterdamse nachtleven en is een graag geziene gast in Berlijn, waar hij bekend staat om zijn marathon DJ sessies in clubs als Kater Holzig en Wilde Renate. Weiter’ eigen Bar27- en Wunderbar feesten, die begonnen als kleine basement raves, zijn inmiddels uitgegroeid tot grote evenementen en met zijn sets voor Cocoon, Time Warp en Mysterland hoort hij bij de grote jongens.

Op 1 maart is OJC Gaellus het podium van een lange DJ set van Olivier Weiter. Verder hebben we uiteraard weer onze Tanzbar residents Bexkens en Wayne Young voor je in petto. Het loont deze keer om op tijd komen; de entree vóór 22:30 uur is slechts €4,- , daarna €8,-.

http://www.facebook.com/events/414148021990230/?fref=ts
www.facebook.com/olivierweiter
www.facebook.com/wayneyoungmusic

Reacties