Tanzbar invites: Boris Werner

Nog nooit draaide er een DJ van zijn statuur in OJC Gaellus. Deze enfant terrible van de Amsterdamse housescene zit al meer dan tien jaar in het vak en mag met recht een ervaren rot genoemd worden. Dat betekent niet dat hij zijn jeugdige frisheid is verloren; Boris overrompelt de dansvloer nog regelmatig met zijn enthousiasme voor het DJ-en.
Awakenings, Welcome to the Future, Lowlands, Voltt, ADE, 5 days off , Time Warp, Studio 80 en Trouw. Boris Werner draaide al zo’n beetje op alle noemenswaardige plaatsen, feesten en festivals in Nederland. Maar ook buiten Nederland is hij succesvol. Hij stond op Sonar Festival in Barcelona en liet Duitsland op Sonne Mond & Sterne en in de Berlijnse Panoramabar zien wat hij in zijn mars heeft. Een van zijn muzikale hoogtepunten beleefde hij in 2007 toen hij uitgenodigd werd door Club DC-10 op Ibiza om hier enkele sets te doen. Daarnaast heeft Boris zijn eigen clubavond in Trouw waar hij bekende DJ’s uitnodigt die onder zijn aandacht gekomen zijn: Late Night Society.

Genoeg reden om op 2 november naar OJC Gaellus te komen en een graantje van de Boris Werner vibe mee te pakken. De avond wordt ingeleid en waar nodig aangevuld door Tanzbar-residents Bex en Young Man Wayne. Roel Vennekens zorgt zoals de vorige keer voor spetterende visuals.

Reacties