Sylvester Party Blok10

Voorverkoop start 1 Nov:
Prijs per persoon € 39,50 euro All In, Bier/Fris/Div sterke dranken, welkomsdrankje etc etc. Aanvang 22.00 uur tot 4.00 uur.

Live muziek van Top Coverband BIG APPLE en Twee Deejays.

Big Apple mag zich met recht Nederlands beste coverband noemen. In 2006 wonnen zij glansrijk de finale van de "Clash of the Coverbands" in de Idolsstudio in Hilversum. Ook uit de overweldigende kritieken uit de media blijkt dat Big Apple garant staat voor een avond top entertainment.

Deze energieke top coverband heeft een zeer uitgebreid repertoire van meer dan 200 nummers varierend van rock- en discoclassics tot Nederlandstalig. Maar ook de meest actuele hits ontbreken natuurlijk niet. De te spelen nummers staan veelal niet vast, maar worden volledig geanticipeerd op de reacties uit het publiek. Interactie met het publiek staat hoog in het vaandel en de muzikale beleving en spelplezier stralen van de band af.

Big Apple speelt o.a. in discotheken, feesttenten, bedrijfsfeesten bruiloften, en speelt in het topsegment van het Nederlandse muziekcircuit. Desondanks blijft de band scherp geprijsd. Desgewenst kan Big Apple ook artiesten begeleiden.


Reacties