Sunday High · We Love Hardcore

Het eerstvolgende evenement wat georganiseerd wordt door Orange Events in 2010 is het concept wat elke hardcore liefhebber nu onderhand wel kent, natuurlijk, hoe kan het ook anders: Sunday High! Dit evenement zal op een zeer speciale dag plaatsvinden namelijk op 14 februari in de welbekende locatie de Zenith. Het is een beetje dubbel feest want het is Valentijnsdag en ook nog eens tijdens de Carnaval. En waar kun je nu beter carnaval vieren dan in Limburg!?

Sunday High wordt al enkele jaren goed bezocht door hardcore liefhebbers uit het hele land en keer op keer is er een sfeer die geen enkel evenement kan overtreffen op de zondagavond. Gewoon even gezellig een biertje pakken terwijl jou helden op staan te treden en waar je niet eens voor hoeft te betalen, dat is tot op de dag van vandaag nog steeds uniek en zie je alleen bij Sunday High! We gaan in 2010 door met waar we in 2009 mee zijn gestopt, namelijk de ‘Fuck The Line-up’ edities. Iedereen weet nu wel dat er altijd wel bekende DJ’s op een Sunday High te vinden zijn. ‘’Bijna elke hardcore artiest heeft wel eens een keer een plaatje gedraaid’’ verteld medeoprichter DJ Bass-D.

Omdat het in februari soms nog akelig koud kan zijn en carnavalskleding vaak niet genoeg bedekt mag er tijdens het gehele evenement in de complete locatie rookwaren worden genuttigd. Omdat het dubbel feest is zullen er over de hele avond verschillende acties op touw worden gezet die de trouwe bezoeker van Sunday High gewent is. Carnaval + Valentijn + Gratis Hardcore = Sunday High – We Love Hardcore = De perfecte combo!

Reden genoeg om gezellig op zondag 14 februari een biertje (of meer) te komen drinken in de Zenith in Venray. Sunday High – Your Sunday Was Never So High…!

Reacties