STRIJKIJZER XL ; Black Sun Empire

Grote zaal / open 22:30 - 04:00 / VVK € 5,00 / Deur: €7,50 / Dance

YESYESYES, Strijkijzer XL nummertje 11 komt er aan!

Met trots mogen we jullie melden dat Black Sun Empire de tent op z'n
kop gaat zetten deze 11e keer.

Maar een feestje is geen feestje zonder line-up!

Om te beginnen, zal de winnaar van de Strijkijzer-contest zijn ding mogen doen als opener van Strijkijzer 11. Natuurlijk weten we nog niet wie dit zal zijn. Maar de winnaar wordt gekozen door Mike en Sjoerd, dus ga er maar van uit dat dat zeker goed gaat komen!

2e op deze avond die het feestje naar hogere plannen trekt is onze eigen Sjoeff. Voor diegene die nog steeds niet weten wie Sjoeff is: Sjoeff is de wederhelft van het oude, maar goude Sugarcrash. Welke verder bestond uit Mursk. Sjoeff draait over het algemeen wat diepere dubstep. Zijn sets staan er om bekend dat ze "rustig" beginnen, maar op het einde heel erg lekker vlammen! Leuk feitje is dat Sjoeff op ZPF-zaterdag in de Carrousel vanaf 23:30 staat te knallen! Niet te missen dus!

Next up zijn Mursk en Trollface. Trollface, heeft zijn wekelijkse zendtijd op Acces FM en is medeoprichter van Blurgh. Trollface heeft onderandere gedraaide op het welbekende Give it Dub in Nijmegen en zal Perron55 op zijn kop zetten. En dit, allemaal in samenwerking met
Mursk, die overigens op ZPF-zaterdag de Carrousel sluit. Het gaat dan ook een heeeeeeeel mooi setje worden met deze 2 mannen achter de draaitafels.

En dan, dé headliner. BLACK SUN EMPIRE!!! Dé Drum 'n Bass collective uit Nederland. Bestaande uit 2 broers en een goede vriend hebben ze Nederland en de rest van de wereld veroverd met hun vernieuwende Drum 'n Bass sound. Het begon met een remix voor Trace, een gevestigde naam in de dnb wereld en na de release waren ze een instant hit in "the
UK", en daarmee ook op de rest van de wereld. In Utrecht hebben ze al een hele poos hun eigen feestje, Blackout, welke als een tierelier loopt en waar de grootste namen al hebben gedraaid. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat de mannen Perron55 op zijn grondvesten zullen laten trillen, ZIN IN!

Last but not least is een oude vertrouwde, N!ZE.

Wij kent zijn live setje met Leroy nog. De drums, kwamen ook echt van een drumstel. Heerlijke avond was het. En ook deze keer gaat N!ZE weer voor een mooi setje dnb zorgen. Een mooie afsluiter welke nog voor gevaarlijke taferelen kan zorgen in de vorm van kneiterharde moshpits. Dus, komt dat zien, komt dat zien!

Oja, nog even wat handige informatie voor jullie:

Voorverkoop online op www.perron55.nl of bij Sounds recordstore op de Parade Venlo

VOL=VOL, BLACK SUN EMPIRE, TOT DAN!

Reacties