STRIJKIJZER 10.0 XL ; ANNIVERSARY EDITION


Yesyesyes, dames en heren, het is zover. De 10e editie strijkijzer staat voor de deur! Op 9 Juni word het weer flink moshen op een mega heerlijke line-up.

Te beginnen met WAFFLES

WAFFLES is er bij de eerste paar edities van Strijkijzer ook geweest en heeft elke keer voor een stomende set gezorgd. Dus ook nu, tijdens de 10e editie Strijkijzer, zal hij zijn mannetje zeker staan!

Voor diegene die WAFFLES nog niet kennen: WAFFLES, 23 jaartjes jong waarvan een aantal jaren bekend in de dj scene. De afgelopen 5 jaar heeft hij puur zijn eigen ding gedaan. Dus geen commerciële plaatjes, nee. Zijn eigen sound welke BEHOORLIJK aan het aanslaan is! Je kunt hem vinden op feestjes van 60 tot 2000 mensen. En wie kent zijn weergaloze set nog op het ZPF een aantal jaren gelden als "frenchtoast soundsystem"?

Ondertussen heeft de beste man langs namen gestaan als Guerilla Speakerz, Cinnaman, TWR72 en veel, veel meer! Eentje om niet te missen dus!

Next up zijn Sjoeff featuring Lucash & MC Jersey

Tja, Sjoeff kennen we natuurlijk al. Als mede-oprichter van Strijkijzer en de helft van Sugarcrash kunnen we alleen maar beloven dat het knallen word. Helemaal aangezien hij deze keer een collab aangaat met Lucash en ondertussen zijn toch wel beetje oude vertrouwde MC Jersey. Maar even terug op Lucash. Vorige Strijkijzer opende deze man. Hij begon heerlijk lekker en het werd een weergaloze avond. In combinatie met Sjoeff en MC Jersey belooft dat dus een mooi spektakel te worden. Kwaliteits-setje tot en met!

En dan, Mursk!

Tja weer zo'n geval van "wat moeten we daar nou nog over zeggen?".

Het enige woord in zijn dikke van dalen is KNALLEN. En hoe dat Murks gaat knallen. Het is tenslote de 10e editie dus we gaan gewoon een stapje hoger. Voor de mensen die Mursk nog niet kennen. Mursk is samen met Sjoeff het brein achter Strijkijzer en de vroegere helft van Sugarcrash. Hij staat bekend om zijn vlammende dubstep sets waarbij het dak er af gaat. Hij heeft langs namen gestaan als Tomba, Eptic etc etc. Nog een leuk feitje is dat hij samen met de heren van Bang Bang Club een stage zal gaan hosten op StereoSunday.

Beter ben je er dus gewoon bij!

Alsof het feest nog niet compleet is, worden er 2 headliners voorgeschoteld deze 10e keer.

Starting with Genetix

Genetix heeft zijn zaakjes goed op orde kunnen we jullie vertellen. Support van de grootste namen uit de dubstep scene! Denk aan Funtcase, Cookie Monsta, Downlink en Excision.

De heren begonnen een jaartje of 3 geleden, vooral met DnB en kwamen er achter dat vooral samen sets draaien leidde tot de beste feestjes. Ongeveer een jaartje geleden spraak DJ Phantasy hun aan, met de vraag of ze niet onder de naam Digiworx wat platen wouden gaan produceren. Zo gezegd zo gedaan.

Hun eerste EP is nu een tijdje uit en de platen hebben een aantal weken in de "urban top 20" gestaan. Het belooft dus heel wat te worden!

Nu zal dit allemaal misschien niet zoveel zeggen maar de track "Squid Attack" komt ook van hun af, welke op het UKF dubstepchanel op youtube ondertussen honderduizenden keren is bekeken. Ook Flux Pavilion, Funtcase, Z audio en vele andere grote namen hebben deze track gedraaid en door al deze Dj's kwamen de mannen zo in het rijtje der grote namen in de dubstep! Don't miss it!

Dat is dat, tijd voor de volgende headliner!

Nyfmo is al enige tijd bekend als DnB dj en producer in Nederland. Met zijn eigen feest "Red Zone" en "Breek" in Eindhoven weet deze man hoe een goed feestje moet worden gevierd. Samen gewerkt met namen als Black Sun Empire, Klute en S.P.Y. en 2 keer gekozen tot beste nederlandse dj. Nyfmo's doorbraak was in 2007, met releases voor Shogun Ltd. en Renegade Hardware. Nymfo staat bekend om zijn DnB platen, met een vleugje techno. Eentje voor de dansvloer dus. Mooie afsluiter voor een mooie avond!

De deuren van Perron55 gaan open om 22:30 en voor €5,- ben je binnen. Wil je er zeker van zijn dan je dit feestje niet mist dan kun je je kaartje online op de perron55 site (www.perron55.nl) bestellen. Óf je loopt Sounds binnen (op de parade) en koopt daar je kaartje. Heb je hiervoor allemaal geen tijd dan kun je je kaartje ook op de avond zelf aan de deur kopen. Maar VOL = VOL, dus beter ben je verstandig en koop je een kaartje in de voorverkoop!

Lucash (NL) // BLURGH // Wunderbass //:
http://www.facebook.com/pages/Lucash/178045592260906
https://twitter.com/lucaskosters
http://soundcloud.com/lucashdubstep

Mursk (NL) // STRIJKIJZER //:
http://www.facebook.com/MurskOfficial
https://twitter.com/mursk_official
http://soundcloud.com/mursk

Sjoeff (NL) // STRIJKIJZER //:
http://www.facebook.com/profile.php?id=1024937053
https://twitter.com/sjoeff
http://soundcloud.com/sjoeff

Genetix (UK) // Z Audio // Audio Phreaks:
http://www.facebook.com/GenetixDubstep
http://soundcloud.com/genetixdubstep

Nymfo (NL) // Metalheadz // Commercial Suicide // C.I.A. Records // Samurai Music
http://www.facebook.com/nymfoDNB
http://www.twitter.com/nymfoDNB
http://www.soundcloud.com/nymfo

Reacties