Strijd mee tegen kanker

Van 21 februari 16:00 uur tot 23 februari 12:00 uur organiseren team 8x6=Alpe d’Huzes en lifestyle centre Anco een 44 uurs spinning marathon. Doel is om 44 uur een aantal fietsen te laten draaien. 44 Uur die symbool staan voor de 44.000 mensen die in 2011 aan kanker overleden en 44 uur om zoveel mogelijk geld op te halen in de strijd tegen kanker. Een strijd die we samen moeten voeren en die ons Alpe d’Huzes team en lifestyle centre Anco hebben doen besluiten de handen ineen te slaan.
Op dit moment hebben al enkele tientallen mensen zich ingeschreven voor dit evenement en zijn er al meer dan 120 uur, verdeeld over 5 fietsen, ingevuld. Ook de side events, zoals het FIFA14-Toernooi, SquashToernooi, dartstoernooi, pacman-toernooi, Belly Painting, karaoke, springkussen, muziek, ontbijt en vele andere sfeervolle activiteiten gaan ervoor zorgen dat het een topweekend wordt.
Daarnaast zal Healthclub el futUro uit Tilburg de laatste 4 uurtjes met ons meespinnen, dit zal op de beamer in de foyer worden uitgezonden. Dat maakt dit unieke evenement nog unieker als wat het al is.
Wij kijken uit naar een weekend waarbij stil wordt gestaan bij al onze dierbaren die de oneerlijke strijd tegen kanker hebben verloren en een weekend waarmee we samen de strijd aangaan tegen kanker. Strijden jullie met ons mee?

Reacties