Stand-up comedy show

Omschrijving: Voor de eerste keer:

Stand Up Comedy Show @ Cafe de Beurs
Stap binnen in het sfeervolle Cafe de Beurs en bezoek een hilarische comedyshow met diverse comedians. In een aangenaam tempo wisselen een paar gevatte stand up comedians elkaar af. In een sfeervolle en knusse cafesetting brengen zij scherpe oneliners, rake observaties, geestige bespiegelingen en doldraaiende redeneringen. De artiesten bespreken actuele thema's en tendensen, of de meest opmerkelijke momenten uit hun leven. Ook onderwerpen zoals liefde en geluk komen aan bod. De ene comedian is fijnbesnaard en gevoelig, de ander weer direct en prikkelend. Een bont gezelschap van acts die dynamisch aan elkaar worden gepraat door een sympathieke host; de Master Of Ceremony. Zijn naam is Bram Martens.
En zie hier de hoofdacts die de avond kleur zullen geven:

Sinds 2002 speelt Cristian Pielich door Nederland en België zijn sterk autobiografische comedy-acts. Shows vol met conferences, anekdotes, spitsvondige oneliners en vooral veel droogheid. Tussendoor bereikte hij de finale van de Talentententoonstelling, won hij de
Cabakar-publieksprijs en stond hij in de Sonnema Talent Finale. Cristian is fantasievol en zoekt de grens op. Hij balanceert prikkelend en gevat tussen maatschappijkritiek en absurdisme. Kortom: er is maar één Pielich. Punt.

De hilarische Amsterdammer Reinier Meijer is nu al een al een begrip in Amsterdam Buitenveldert. In 2006 stond Reinier voor het eerst op een podium en sindsdien is hij er niet meer van af te slaan. (Dit is overigens wel geprobeerd). Hij beschikt over een innemende persoonlijkheid en hij koppelt steengoede grappen net zo gemakkelijk aan treffende improvisaties. Reinier heeft alles al een keer meegemaakt dus geen publiek is hem te lastig. Comedydinners, bedrijfsoptredens, studentenfeesten, improvisatieshows en ga zo maar door… Welke publiek heeft deze professional eigenlijk nog niet voor zich gewonnen? Hij heeft een geheel eigen geestige stijl en is een charmeur eerste klas. Een comedian om van te houden!

Een van de best bewaarde geheimen van de hedendaagse comedy is met stip: Chris van der Ende. Hij is dan wel het enfant terrible van de Stand Up Comedy, maar ook een van de grootste talenten. Zodra je hem beter leert kennen, wil je hem direct willen adopteren.
Chris tovert vanuit het luchtledige grappen tevoorschijn. Behalve keiharde lachsalvo’s word hij ook regelmatig door zijn toehoorders aangegaapt vanuit pure bewondering. De grappen vliegen je als catchy soundbytes om de oren en met alle kracht die je nog hebt, tracht je niet in broek te plassen.
Binnenkort staat Chris ook met zijn avondvullende shows in de theaters, maar gelukkig tussendoor gelukkig ook nog regelmatig in de Comedy Shows van Playground Comedy.

In the name of comedy,
Cristian Pielich

Het café is deze avond geopend vanaf 20:00 uur, om 21:00 uur begint de show!

Entree deze avond is € 10,00, kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar bij Café de Beurs. Beperkt aantal kaarten beschikbaar!

Reacties