Spokentocht voor volwassenen

Ludieke actie Mafcentrum

In het dorpje Maasbree zijn in de nacht van donderdag 23 September enkele ongure types gesignaleerd. Als de ochtend aanbreekt worden er in de bossen alleen maar bloed en enkele botresten gevonden. Er gaan geruchten rond dat de burgers rond middernacht een soort gejank hebben gehoord, terwijl er aan de horizon een “volle maan” door de bossen scheen!

Een nachtmerrie of werkelijkheid? Ga met ons mee op avontuur!

Terug van weg geweest, worden er dit jaar weer spokentochten in Maasbree georganiseerd. Deze vindt plaats op zaterdag 6 november 2010. De spokentocht is bedoeld voor alle geïnteresseerden vanaf 12 jaar en ouder. Vanaf 20.00 zijn de deuren van het Mafcentrum geopend. Hier zal de spokentocht ook van start gaan en eindigen.

Na de spectaculaire spokentocht is er nog de mogelijkheid gezellig na te borrelen in het maf. Daarbij is het zelfs mogelijk deel te nemen aan de gezamenlijke barbecue. De spokentocht is gratis. De kosten voor de barbecue zijn 8 euro per persoon. Drank niet inbegrepen.

Iedereen kan zich in een groep of individueel opgeven. Meer informatie is te krijgen via spooktocht@mafcentrum.nl of aan de bar in het café. Inschrijven is mogelijk tot woensdag november. Vul het opgavenformulier in, verkrijgbaar in het café van het Mafcentrum. Hier kun je ook de financiële verplichting voldoen.

Laat je niet maf maken en doe mee!

groetjes van het mafcentrum!

Reacties