Sparrow Falls releaseparty

zaterdag 19 juni
Sparrow Falls cd releaseparty
met special guests Noyalty en New Pokerface.

Noyalty | Eindhoven | www.myspace.com/noyalty
Noyalty is de uitzondering in een stad het meest bekend om de bloeiende rock ‘n’ roll scene. Als hardwerkende band, bekend om hun energieke, krachtige en explosieve live shows mixen ze de kracht, de rauwe energie en het lyrische inzicht van moderne hardcore bands met snelle melodische punkrock zonder hun muzikale roots uit het oog te verliezen. Dit tezamen met technisch songwriting en de creatieve uitdagingen die de band zichzelf stelt, zorgt er voor dat ze precies weten wat er nodig is om een uniek hard geluid te brengen zonder de connectie met de huidige punk en hardcore scene uit het oog te verliezen.

New Pokerface | Breda | www.myspace.com/newpokerface
Begin 2006 besluiten Tim Klaassen (zang, gitaar), Erik Hermeler (zang, bass) en drummer Thomas Frankhuijzen een agressieve, snelle, maar ook melodische punkband op te richten. New Pokerface is geboren. Naast het maken van goede muziek, is het onderwerp van de teksten net zo belangrijk. Veel van de teksten van New Pokerface gaan over het doorbreken van grenzen die je tegen willen houden. Een boodschap om het beste in je naar boven te halen, zonder af te wachten, zonder afhankelijk te zijn van anderen.

Sparrow Falls | Maastricht | www.myspace.com/sparrowfallsmusic
Sparrow Falls is opgericht in de laatste maanden van 2005 door zanger Merijn Verhees en gitarist Ed van Hees. Vanuit hun thuisbasis Maastricht maakten ze snel hun line up compleet met longtime friend en gitarist Lando van Berlo, Boris Wouters (Ex. Right Direction, Hometrust) op bas en Noord-Limburgs eigenste Youri Linskens op drums.
De muziek van Sparrow Falls kan niet zomaar beschreven worden als hardcore, punk, rock of iets dergelijks. Waar de meeste gitaar bands zich meestal op één stijl toeleggen, beperken deze jongens zich niet tot een bepaald genre, noem het eclectisch, noem het diversiteit: Sparrow Falls brengt een mix van dramatische rock, punkrock, old school hardcore en hardrock, altijd recht vanuit het hart.
De band was van 2005 tot 2008 net goed op weg in de punk en hardcore wereld totdat een zwaar ongeval een tijdelijk einde aan deze ambities maakte.
In 2010 is Sparrow Falls terug met hun debuut album “Tides” wat vanavond in OJC Walhalla gepresenteerd gaat worden.

Reacties

Jules schreef op :
Damn balen dat ik hier niet bij kan zijn....
moon schreef op :
Noyalty, gave band
Monstertruck schreef op :
moet denk ik werken tot 22 uur, daarna misschien van de party.......
Nakkie schreef op :
Ja, kan er ook nie bij zijn. Poeper de poep
Too weird to live, and too rare to die.
Yeaup schreef op :
yo, aangepast..
BonJovi schreef op :
Eerst BBQ, dan op de fiets na seeeeerum, zin in! Hoezee.
I wonder where, that fish has gone.
Yourinski schreef op :
Gaaf dat je komt jesse, wie komen er nog meer allemaal?