SiSo: Singer-songwriter avond in het café

SISO! wat? SISO, Nee dat is geen Chinees! Een avond waarbij de gekste,knapste, origineelste Singers/songwriters in het zonnetje gezet worden.

Op deze avond zal het OJC Niks Café omgetoverd worden tot gezellige huiskamer om maximaal te ontspannen onder het genot van vredelievende lyrics, spacy blues en de honingzachte stemmen van de singer/songwriters. Ook zijn (non-)alcoholische versnaperingen voldoende aanwezig om deze avond compleet te maken.

Op deze avond zal LOBSTER BLUES het spits afbijten!
Je kent dat fijne gevoel wel, dat je thuis lekker op de bank ligt bij de open haard. Koud biertje erbij, heerlijk! Dat gevoel is precies wat Lobster Blues je zal brengen. Een heerlijke relaxte tune,!

Als tweede zal JOP OSTENDORF aantreden!
Als frontman is deze man twee jaar actief geweest in de band “Pavarana”. In 2013 is hij verder gegaan met nummers schrijven, dit beviel hem goed. Hij besloot een album op te nemen (deze was meteen uitverkocht!). de experimentele aard van de muziek zorgde er voor dat hij bekroond werd als “de buitenechtelijke zoon van Thom Yorke.” Lovende woorden voor deze excentrieke jongen en dat is terecht!

Als slagroom op de warme appeltaart, KYLE ZEGERS!
Deze songwriter uit eigen keuken (Horst) zal de avond gaan afsluiten. Met zijn poëtische en vooral filosofische teksten vertelt hij zijn verhalen. Dit gecombineerd met de klanken van zijn gitaar vormen een heerlijk brouwsel!

Reacties