Singlefeestje

Je hoeft de televisie of radio maar aan te zetten en je wordt er mee overspoeld: datingsites die reclame maken voor hun website. Je hoeft de gemiddelde student maar aan te spreken en binnen een minuut heeft hij/zij het over Tinder, de datingsite (maar eigenlijk toch geen datingsite, eerder een vleeskeuring) voor studenten. Bij De Lange Horst gaan we het gewoon over de ouderwetse boeg gooien. Ben je single en (niet heel hard) op zoek? Dan hebben we hier de avond voor je.

Het singlefeestje. Wat houdt het singlefeestje in? Bij binnenkomst van het evenement krijg jij de mogelijkheid om een bandje te kiezen: rood, oranje of groen. Rood is: ik ben bijzonder bezet. Ik vind het hartstikke leuk om een avondje te stappen, maar ben helaas niet beschikbaar voor het andere (of hetzelfde, zo u wilt) geslacht. Oranje is: ik ben niet bezet maar ben ook niet hard op zoek. Ik heb gewoon zin in een leuke avond, met een dansje en een drankje. Mocht ik toevallig een toffe peer of charmante dame tegenkomen, dan zien we dat dan wel weer. Lekker vrijblijvend. Niks mis mee toch? Groen daarentegen, is voor de single (of zelfs degene in een relatie, wie weet) die het wel ziet zitten om aandacht te krijgen van het andere (of hetzelfde) geslacht. Niks mis mee en lekker duidelijk! Wie houdt er niet van een duidelijk signaal? Precies. Om het omdoen van de groene bandjes een beetje te stimuleren, zullen we groene bandje gepaard laten gaan met een gratis drankje.

Natuurlijk gaat bovenstaande gepaard met een lekker drankje en een lekker muziekje. Het woord singlefeestje kun je natuurlijk dubbel opvatten: een feestje voor singles onder het genot van de beste singles. DJ xClassic zorgt voor de beste plaatjes en de voetjes van de vloer.

Entree is geheel gratis en de zaal gaat open rond de klok van 22.00uur. Voor de volledigheid: dit evenement vindt plaats op zaterdag 23 november.

Reacties