Seta viert 50-jarig jubileum!

Sevenum - Op zaterdag 1 mei 2010 viert heel Seta feest. De Sevenumse Tafeltennisvereniging bestaat namelijk 50 jaar! Dit jubileumfeest vindt plaats in Party & Zalencentrum De Wingerd in Sevenum. Na een buffet voor leden en aanhang is de avond voor iedereen toegankelijk vanaf 20.30 uur. Rond 21.00 uur zullen Danny Heister en Jonah Kahn een wervelende tafeltennisshow geven, waarna de verdere avond feestend met swingende muziek wordt afgesloten. Seta rekent dan ook op een grote belangstelling!

Seta in het kort

Seta werd op 1 mei 1960 opgericht door Hay van de Hombergh, Jac Rijs, Joost Verhaag en Sjeng Janssen. In dat eerste jaar had de vereniging 33 leden. Een daarvan, Hay van Enckevort, is nog steeds actief en viert in 2010 zijn 50-jarig lidmaatschap van Seta. Hay speelt al even zoveel jaar competitie, waarvan vele jaren in het eerste herenteam. Eind jaren 70 bereikte Hay met Theo en Ton van Gasteren de derde divisie. Theo van Gasteren en Cecile van Gasteren werden in hun juniorentijd Nederlands jeugdkampioen namens Seta.

Inmiddels speelt het herenteam stabiel Promotieklasse in de afdeling Limburg. Hoewel nog geen Nederlandse kampioenen bij de A-jeugd, heeft Seta desondanks een sterke lichting jeugdspelers. Gijs Appeldoorn werd in 2008 nog Nederlands kampioen bij de B-Kadetten en bij de meisjes Kadetten heeft Steffie van de Riet momenteel een A-licentie. Seta komt daarnaast met een meisjesteam uit in de Landelijke A-klasse. Bij de jongens is Seta net gepromoveerd naar de Landelijke A-klasse.

Seta heeft alweer enige jaren een stabiel ledenaantal, dat schommelt tussen de 90 en 100. Daarvan is bijna de helft ‘recreant’. Seta komt dan ook met liefst tien teams uit in de Limburgse Recreantencompetitie. Deze recreanten vormen ook de ruggengraat van de vereniging. Mede door hun inzet verrees in 1995 het eigen clubgebouw, Stapvast, dat acht tafels herbergt en een gezellige kantine heeft. Seta heeft gelukkig ook veel jongere senioren, die zowel bestuurlijk als in commissies zeer actief zijn in de vereniging. Wat dat betreft mag Seta de toekomst met vertrouwen tegemoet zien.

Op www.ttvseta.nl vind je alle informatie over Seta en over de jubileumactiviteiten. Oud-leden die we per abuis over het hoofd hebben gezien, kunnen deze berichtgeving als uitnodiging beschouwen.

Jubileum feestavond Sevenumse Tafeltennisvereniging

Datum: Zaterdag 1 mei 2010

Locatie: De Wingerd, Maasbreeseweg 2 te Sevenum.

Het programma ziet er als volgt uit:

Huldiging en receptie kampioenen: 20.00 uur

Wingerd geopend voor oud-leden, collega-tafeltennissers en andere genodigden en belangstellenden: 20.30 uur

Spectaculaire tafeltennisdemonstratie Danny Heister & Jonah Kahn: rond 21.00 uur

Aansluitend feestavond met swingende muziek!

Seta hoopt u op zaterdagavond 1 mei 2010 te mogen verwelkomen!

Reacties

Gizo88 schreef op :
Leuk dat dit in de agenda is opgenomen. Wordt zeker een mooie feestje. Ben vooral benieuwd naar de tafeltennisshow/demonstratie van Jonah Kahn & Trinko Keen (ipv Heister)
Gradje schreef op :
Woah! Rick, neem jij Randy en Marthijn mee, gaan we kijken. :)
I'm on a horse.
Randy schreef op :
Marthijn in de hemt?
Gradje schreef op :
ja, die ja :D
Mhaarcheel :D
I'm on a horse.
RickT schreef op :
Heeeeey Marthijn!
Lennart schreef op :
dat heet toch ping pong
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.