Serumse Fiste

Vrijdag 15 juli t/m zondag 17 juli is weer de Serumse Fiste in Sevenum. Op het Raadhuisplein diverse bands.

Op vrijdag zal de jonge band Flash het feest openen. Flash is een Pop-Rock coverband uit Sevenum. Ze spelen muziek van onder andere Greenday, Mando Diao, Go Back To the Zoo, Guus Meeuwis en Rowwen Heze! Daarna zal de Belgische partyband The Vicious haar opwachting maken. De groep heeft nieuwe kostuums en nieuwe stomende medleys van alle feesthits van vroeger en nu. DJ Marinofski zal deze avond de sfeer erin blazen en zorgen voor een spetterend einde. Aanvang is 19.30 uur.

Zaterdag staan er wederom twee bands op het podium. Te beginnen met de Early Adopters. Early Adopters is een jong kwintet uit Noord-Limburg. De band werd eind 2008 opgericht, stond onder andere in de finale van de Grote Prijs van Nederland en tourde door het land met de Popronde en als supportact van Anneke van Giersbergen.
Band and breakfast zal de avond afsluiten. Deze band is begonnen als vakantiegrap maar nu een vaste gelegenheidsformatie die maar een doel heeft: Muziek maken met een hoed op!
PD Stijn zal jullie deze avond verwelkomen en uitzwaaien met zijn pletjes. Uiteraard op de manier zoals jullie van hem gewend zijn.. Aanvang is 19.30 uur.

Zondag is er een TourTheater. Het is een wandeling vol verrassingen en theatrale uitspattingen.
Dit jaar is er weer een prachtige wandelroute uitgestippeld. Nieuw dit jaar is dat je vertrekt per bus en dan in ą 6 km terug wandelen met daarin de 5 meest verrassende en grappige theateracts.
In de voorverkoop kosten de kaarten € 7,- kosten en € 8,50 kosten aan de dagkassa. Kinderen tot 6 jaar kunnen gratis met papa of mama meelopen. Het TourTheater kaartje is inclusief busreis, 5 theater acts, een appel, een fles water voor onderweg, koffie of thee en een versnapering bij terugkomst op het plein waar u nog even na kunt genieten bij de laatste en spetterende slotact. Overigens is er voor kinderen uiteraard ook iets lekkers.

Vertrektijden
13:30 Groep 1
14:00 Groep 2
14:30 Groep 3
15:00 Groep 4

Ter afsluiting zal de band Take a Seat. Zij spelen bekende popsongs in een akoestisch jasje. Na het succes van vorig jaar is ook dit jaar een verrassings act gepland. Laat je verassen en kom naar het Raadhuisplein. De entree voor deze act is Gratis. DJ Jacky zal deze middag/avond muzikaal omlijsten.

Reacties