Septemberkermis

De spreekwoordelijke ‘r’ komt weer in de maand en jullie weten allemaal wat dat betekent: septemberkermis nadert! De Lange Horst heeft weer een heerlijk divers programma voor iedereen in petto.
Deze kermis wordt, meer dan voorgaande jaren, de nadruk gelegd op de vrijdag voor de kermis, zonder de overige kermisdagen teniet te doen. Op vrijdag organiseert De Lange Horst ‘F*ckin’ Friday’. House residentals Kid de Luca en Woody Johnson knallen de bleeps en de blaps uit de speakers. Entree is deze avond geheel gratis. De deuren van de zaal openen om 22.30uur.

Hoe kan het ook anders. Op zaterdag grijpen we terug naar het concept der concepten: de 80s en 90s party met dj Gurde en dj Tack-It. Iedereen die ooit dit feestje heeft mee gemaakt, weet het: de heren staan garant voor een opperbeste sfeer. Om een te gekke drukte aan de bar te voorkomen, zal er overigens voor het eerst ook op de zaterdag een buitenbar in het steegje worden opgebouwd, gelijk aan matinee. Speciaal voor jullie. Graag gedaan. Entree is deze avond wederom geheel gratis. De deuren van de zaal openen om 22.00uur.

Op zondag wordt het podium van De Lange Horst in gebruik genomen door twee talentvolle bands, tijdens de ‘Band Night Out’. ‘Blind Beggar’ en ‘Flash gaan hun muzikale kunsten vertonen in de zaal van De Lange Horst. Beide bands maken hun debuut in De Lange Horst. Wij zijn benieuwd: volgens de verhalen hebben we twee pareltjes binnen gesleept. Wil jij de verhalen ook lezen? Kijk dan op https://www.facebook.com/blindbeggarvenray en op http://www.band-flash.nl/. De deuren van de zaal openen om 20.00uur. Entree voor deze avond bedraagt een luttele €3,-.

De maandagmiddag/avond staat in het teken van de oergezellig Matinee. Helaas werd de band die tijdens matinee in de meikermis speelde, niet zo best beoordeeld. Vandaar dat we dit jaar weer vertrouwen op de band ‘Broadway’, bijgestaan door huisdj Styn. ‘Broadyway’ heeft al tig keer het ‘Lange’ publiek vermaakt tijdens Matinee en zal jullie ook dit keer niet teleurstellen. Meer informatie over de band: http://www.broadwayonline.nl. Entree voor deze dag bedraagt €6,-. Entree is geheel gratis als je tussen 15.00uur en 16.00uur de zaal van De Lange Horst betreedt. De deuren van de zaal openen dus om 15.00uur.

Op dinsdagavond zal deejay Styn alles uit de kast trekken om je te vermaken tijdens de flessenparty! En Styn heeft een gigantische kast. De Corona en de Carlsberg zullen deze avond in de aanbieding zijn. Lekkerrrrrrr. Entree van deze avond is geheel gratis; de deuren openen om 21.00uur.

Beter een goede buur dan een verre vriend, is het devies op de woensdagavond. Waarom? De buurmannen (niet geheel verrassend genaamd Buurman & Buurman) gaan je deze avond helemaal gek maken! De woensdagavond staat traditioneel in het teken van ‘werkend horecapersoneel, welke op woensdag eindelijk zelf een feestje mogen bouwen’. Maar natuurlijk is iedereen van harte welkom om samen met de buurmannen het dak eraf te knallen. Entree is deze avond geheel gratis; de deuren openen om 21.00uur.

Reacties