September Kermis

Van zaterdag 17 t/m woensdag 22 september is het eindelijk weer zover: de Horster september kermis vindt plaats. Natuurlijk biedt de Lange Horst jou weer een lekker programma: jij weet waar je deze dagen moet zijn!

Op zaterdag 17 september trappen we traditiegetrouw af met de 80s en 90s party, met niemand minder dan DJ Gurde en DJ Tack-It, met gratis entree! Zondag 18 september bieden we je de Ladies Night in de zaal van De Lange Horst, met wederom gratis entree en iedere mix-drank voor 1,5 munt. Zoals altijd is het op kermismaandag tijd voor Matinee, met rockcoverband MXL en dj Paul vd Laar! Let op: Matinee begint al om 15.00uur en entree is €5,-. Dinsdag bieden we u het open podium, waar startend muzikaal talent haar kunsten kan vertonen. Aanmelden voor het open podium is mogelijk tot donderdag 15 september. Op woensdag is het tijd voor de afzakkertjes. Hoe kunnen we dat beter doen dan met de Apfelkorn Avond, ofwel: 2 Apfelkorn halen = 1 betalen!

Voor degenen die liever onder de tent op het terras van De Lange willen blijven staan, niet getreurd: ook hier zal iedere dag een dj jou voorzien van de lekkerste muziek!

Zoals je kunt lezen: het wordt weer ouderwets Knalluh bij de Lange, en dat 5 dagen achter elkaar!

Reacties

jannis schreef op :
Kleine aanpassing: op zaterdagavond is de entree tijdens de 80/90s avond met Gurde & Tack-It gratis!
jannis schreef op :
Kleine aanpassing: op zaterdgavond is de entree tijdens de 80/90s met Gurde & Tack-It gratis!
mickeyc schreef op :
Zover ik kan zien staat dat er ook ;)
jannis schreef op :
Jawel, maar voorheen stond dat fout op de poster...duidelijkheid boven alles!