Schuimparty

Vrijdag 23 september is het zover!!! De ingrediënten van deze avond zijn schuim, schuim en nog eens schuim. De jaarlijkse schuimparty bij de USEE is ieder jaar weer een waar festijn.

De zaal is gevuld met een heerlijk dikke laag heerlijk verfrissend schuim waarin iedereen zich prima zal vermaken. Natuurlijk zorgt de DJ voor de leuke en dwepende muziek waardoor jullie in de stemming komen. Voor een hapje en drankje staan onze vrijwilligers aan de bar klaar.
Gezien het deze avond schuim, schuim en nog eens schuim is raden we alle kinderen aan voor vervoer naar huis te zorgen of in ieder geval droge kleding mee te nemen voor de rit huiswaarts want van al dat schuim zul je gegarandeerd NAT worden.

Dus zit jij in groep 7 of 8 en wil je dit alles niet missen? Vrijdag 23 september 2011, USEE (gebouw B2, voorheen ‘De Vlies’), van 19.00 tot 22.00 uur, entree € 1,50. SEE YOU at the USEE…

Reacties

RickT schreef op :
Ik baal een beetje dat ik niet meer in groep 7 of 8 zit, hoe ruig was die schuimparty in de Merthal! Een handje vol bezoekers en het schuim kwam tot het plafond