Scheisse Minnelli: 10 Years of Hc/Punk!

Zaterdag 16 november is het tijd voor een Hardcore/punk avond in OJC Walhalla. Deze avond zal in het teken staan van het 10 jaar bestaan van Scheisse Minnelli! Dit zijn de bands die deze avond zullen optreden:

- Scheisse Minnelli
- Toxic Shock
- Tarantino
- Infernal Scheiße
+ 1 of 2 bands T.B.A.

Deur open: 20:00 uur
Eerste band: 20:30 uur

Entree: €6,-

Scheisse Minnelli begon in 2003 en bestaat 50/50 uit Amerikanen en Duitsers. En bracht 3 full length LP's uit. Speelde meer dan 300 shows met bands als,Poison Idea,DI,UK Subs,Jello Biafra,DRI en Raw Power. Wat je kunt verwachten is snelle hardcore punk met een flinke dosis humor. Deze party band bestaat 10 jaar en komt dit in Sevenum als enigste NL show vieren.

https://www.facebook.com/scheisseminnelli/app_178091127385
http://www.scheisseminnelli.com/

Toxic Shock: deze 5 belgen maken een combinatie van Hardcore met Crossover Thrash en bestaan sinds 2010. Ze halen hun inspiratie uit de bands als: S.O.D., Suicidal Tendencies, Excel en Beowulf. Toxic Shock heeft na een aantal demo’s hun eerste debuutplaat uitgebracht. Deze plaat klinkt lekker Old School, zoals het ooit in de jaren 80 klonk!

https://www.facebook.com/the.Toxic.Shock/app_178091127385

Tarantino is een hardcore formatie uit Breda. Tarantino maakt hardcore zoals hardcore bedoeld is. Recht voor zijn raap en als een klap in je maag. Geen gelul maar gewoon rammen en kijharde muziek maken. De show van Tarantino is intens, snel, hard en opgefokt. Beinvloed door bands als Minor Threat, Trash Talk, Negative Approach, NTB, GG Allin!

http://tarantinohc.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/tarantinohc

Infernal Scheiße: deze 5 Noord-Limburgers coveren hun Hardcore/Punk idolen zoals: Slapshot, The Exploited en Sick of it All. Infernal Scheiße bestaat uit leden van The Schmucks, Remorse en Maniac Forces! Het opvallende aan deze band is dat ze met 2 zeer actieve zangers op het podium staan. Dit bezorgt menig liefhebber voor een adrenalineboost!

https://www.facebook.com/pages/Infernal-Scheiße/313340108788471?ref=ts&fref=ts

Reacties