Rocknight met Black Jack @ Croes Moeke

BLACK-JACK is een hard(e) rockcoverband uit het Noord-Limburgse gemeente Peel en Maas. BLACK-JACK kenmerkt zich door rauwe vocalen, scheurende gitaren, een ronkende bas en snoeiharde drums. Opvallend in hun repertoire zijn de nummers uit de jaren '60 en '70 die de band heeft omgevormd tot harde, strakke nummers terwijl de oorspronkelijke herkenbaarheid is gebleven.

De band speelt niet moeilijk en doet niet moeilijk. "Rock N Roll" wordt hoog in het vaandel gehouden en dat is live zeker te zien. Dit alles samen gemixt met de nodige humor tussendoor is het beslist de moeite waard is om BLACK-JACK live te gaan bekijken. Met het motto 'RAGGEN en GAS D'R OP' wordt ieder optreden weer een feest. De band heeft inmiddels veel optredens gedaan in cafe's, zalen en festivals door geheel Nederland. Rock 'n Roll Forever!!!!!

De huis-DJ van een bekende rockzaal in de Achterhoek gaf ooit als reactie: "Black Jack rockte de pan uit met hun playlist vol strakke covers! De meeste van deze covers waren verpakt in een harder jasje en dat klonk heerlijk. Het publiek voelde dit aan en ging uiteindelijk als een stel beesten tekeer. Zo mogen we dat graag zien!!" DO WE NEED TO SAY MORE!!

HISTORIE:
BLACK-JACK is opgericht in maart 2003 door beide gitaristen Jeroen Joosten en Gé van Bommel. Snel werd drummer Paul Strik erbij gevraagd en bassist Michel Zeelen kwam als laatste de gelederen versterken. Het klikte meteen en gelijk werd er 'stevig' gerepeteerd met allerlei rockklassiekers en nummers van o.a. AC/DC, Metallica, Motorhead, ZZ-Top. Géén muziek voor watjes dus.

Meer info: www.blackjackrocks.com

Reacties