Rock Night

Zaterdag 6 April zwaaien de deuren van De Lange Horst wagenwijd open voor een avond vol met knallende ketels, snerpende toetsen, dreunende bassen, sublieme gitaren en loepzuiver zangwerk! Twee regionale rock-toppers zullen deze dag acte de presence geven. Zowel Campaign als 30past7 zijn weer in de regio neergestreken en klaar om het muzikaal seizoen samen met jullie te openen.

Campaign www.campaign.nl De inmiddels ruim 5 jaar durende reis van Campaign bracht de band op vele mooie, onbewandelde paden, heftige pitstops en prachtige stroomversnellingen. Van meerdere malen 013 Tilburg tot het magische Paradiso Amsterdam, van dampende feestzalen tot bovenop een woontoren, strand en een rijdende dubbeldekker! Vijf mannen die vol enthousiasme een rockshow neerzetten waarbij Monster-hits van grootheden als Queen, Led Zeppelin, AC/DC en talloze anderen je meenemen naar de essentie van RockMusic, verpakt in een zinderende live-act.

Ook in 2013 zit deze band niet stil, integendeel! Volop wordt er gewerkt aan een fris doch rockend repertoire, waarbij grenzen worden opgezocht en verschoven om het publiek te kunnen blijven trakteren op een oorstrelende mix van hartverscheurende ballads en snoeiharde gitaarhits!
Deze Horst-Hegelsomse formatie is meer dan vereerd om tijdens de Rock-Night bij De Lange Horst het Horster publiek te mogen trakteren op iets wat alleen maar door support van de eigen fans kon worden gerealiseerd!
30past7 www.30past7.nl In de zwoele zomermaanden van 2008 werd er ergens in de duistere krochten in het Noord-Limburgse Lottum de basis gelegd voor wat nu door mag gaan als rockcoversensatie 30past7. Eerst begonnen met het vertolken van stevige metal-nummers onder de naam “Muttol”, werd al snel de keuze gemaakt om te gaan voor nog beter in het gehoor liggende rock-covers. Een andere bandnaam, een ander genre, een andere oefenruimte, een gitaristenwissel, en een serieuzere aanpak moest het balletje toch laten rollen. Van de kleinere cafés tot aan de grote zalen wist de band naam en faam op te bouwen. De band komt inmiddels op steeds grotere podia te staan en wisten verschillende prijzen in de wacht te slepen!

Inmiddels bestaat de menukaart van deze 5 jonge rockgoden uit covers van o.a. Kings of Leon, The Script, Greenday, The Killers en The Peppers! Ze doen hun uiterste best om ook buiten de regio in de smaak te vallen, maar zijn ook enorm enthousiast over het feit dat zaterdag 6 april er weer een show voor eigen publiek weggegeven mag worden!
Dit spektakel vind zaterdag 6 april vanaf 21:30 uur plaats bij De Lange Horst. De entree zal een luttele €5,- bedragen. Voor meer informatie neem een kijkje op www.delangehorst.nl of één van de bandpages.

Reacties