Road to Gaellus Open Air

Het is al weer bijna tijd voor de volgende editie van GOA. De winter is al weer bijna voorbij, de temperatuur is langzaam aan het stijgen, het loof begint zich langzamerhand een weg naar buiten te banan en het gewiet wiet wiet van de boomklever is zo nu en dan weer hoorbaar.
Maar voordat die glorieuze dag aanbreekt is het aan jou om te bepalen wie als eerste het hoofdpodium mag betreden.
Met Road to Gaellus Open Air zullen bands strijden voor deze eervolle opening.

De volgende bands zullen hun instrumenten op de proef stellen:"

- The Wild Things
Deze zeer jonge pop rock band heeft al op diverse bekende plaatsen mogen spelen. Op de Parkfeesten mochten ze spelen, maar ook voor de Wereld Draait Door werden ze gevraagd te spelen. Met hun nieuwe zomerse plaat 'Thinking about you' sloten ze een contract bij Excelsior Recordings.

- Offroad
De vierkoppige formatie van Offroad heeft inmiddels op diverse podia de zaal plat gespeeld. Eind vorig jaar heeft de band hun album 'Lost & Found' uitgebracht. Volgens hen is het erg belangrijk dat een goed geschreven nummer gebaseerd is op een achterliggende gedachte en het feit dat je er onwijs op kunt rocken.

-Stroave
Deze alternatieve pop rock band creërt door middel van een mix van rock en ballads werkelijk een unieke sound. Hun inspiratie halen ze uit bands als Pearl Jam, Snow Patrol en The Who. Kortom. stijlvolle muziek die jou en iedereen zal bevallen.

We hopen jullie te zien!

tot dan,

Gaellus / Gaellus Open Air

Reacties