Road to Gaellus Open Air

Deze avond zal OJC Gaellus het strijdtoneel worden voor vier bands, met als inzet een plekje op het Gaellus Open Air podium op 23 mei 2009. Via een loting die vooraf zal plaatsvinden, zal de volgorde bepaald worden in welke de bands optreden. Deze avond is entree vrij!
Vortex Surfer
Vortex Surfer is een poprock band beïnvloed door een breed spectrum van muziek met als hoofd invloed Motorpsycho. Zoekend naar een eigen geluid ontstaat de constante wisseling van pop naar alternatief. Dit zorgt er voor dat de live show garant staat voor veel diversiteit.
Remorse
Uit het pitoreske nabij gelegen rozendorp Lottum komt Remorse. Deze jongemannen hebben kort geleden hun EP gereleased, genaamd Awaiting Your Death. De EP kreeg verschillende goede beoordelingen. Remorse speelt (trash) metal in het straatje van Anthrax, Metallica en Motorhead.
Monocle Mint
Deze Roosendaalse band is door een aantal vrienden in de zomer van 2008 opgericht. De sound van de band is een stevige mix van rock en electro, wat zorgt voor melodieuze, catchy en dansbare nummers met een ruw randje. Inspiratie haalt de band onder andere uit muziek van de Infadels en Franz Ferdinand.
Hoover
Hoover. Hoover is in 2005 ontstaan in het zuiden van het land: Maastricht. Daar stond de formatie ongeveer 60 keer op de planken in zowel Nederland en België. Hoover trad onder meer op met: Osdorp Posse, Green Lizard, GEM, I.O.S. en Peter Pan Speed Rock. Tevens wist Hoover! 2 talenten jachten te winnen.

Reacties

moon schreef op :
Vlammunschw