Pruiken en Snorren

Wanneer het sterrenstof zich doet neerdalen, je elke morgen je stoepje bij je voordeur schoon moet vegen, je morgen na morgen in de file belandt, het openbaar vervoer op z’n gat ligt en Piet Paulusma even een van de belangrijkste Nederlanders blijkt aangezien hij ons vertelt dat het weer zich langzaam tegen ons keert… zal Gaellus jou probleemloos een avond vol met vreugde en blijdschap zonder zorgen verzorgen.

Als aansluiting op de kaartverkoop van de revue zal het podium bedekt worden met versterkers, boksen, ventilatoren en haar… heel veel haar! Laat vanaf nu je even je gladde gezichtshuid voor wat het is en bereid je voor op een avond vol pruiken, snorren en ontiegelijke vette rockplaten!!!
Want wat voorheen complete fictie bleek, was na 8 juli 2011 alles behalve dat. Afgelopen kermis wisten ze het gehele publiek al te verrassen met een bovenmenselijke vette show. Eindelijk was er dat repertoire waar onze harige rockers al decennia op hebben moeten wachten. Eindelijk die merkwaardige plaat die ons zonder twijfel elke gelegenheid heeft aangespoord het plooi in ons strottenhoofd aan gort te helpen.We weten inmiddels wel over wie dit eervolle gebrabbel gaat...
Met trots mag ojc Gaellus jullie voor de tweede maal presenteren: Tributör
Kijk voor meer informatie over de legende op http://www.tributor.nl/

Dresscode: Borstelig en wel, of dit nu een vette mustache is of een wilde bos haar op de knikker

Entreevrij

Reacties

Vlijs schreef op :
heb d'r zin an