Prodigy Tribute in de jera!

Prodigy Tribute: ‘The Jilted Generation’ uit Engeland in de Jera!!
Met ‘Mash It Up’ in het voorprogramma!
Het Jera-seizoen begint weer! Het belooft vanaf dag 1 een waar spektakel te worden met een juiste mix van dj’s en bands. 24 september starten we met een ware Kick-Off waar jij bij moet zijn!!

Mash It Up zal ervoor zorgen dat de verwachtingen hooggespannen zijn wanneer ze het podium verlaten. Deze 3 Vlaamse artiesten zullen schipperen tussen het geluid van een dj en een band wat gegarandeerd staat voor een leuke sfeer met prettige muziek! De DJ zorgt voor gave samples en met het echte geluid van een basgitaar en een elektrisch drumstel wordt dit een voorprogramma om nooit te vergeten! Als dit alles nog niet genoeg is geweest zijn er ook nog zangeressen die zorgen voor de kers op de taart!

Na deze warming up zal The Jilted Generation zorgen voor een uitzinnig dansfestijn. Als enige Prodigy tributeband ter wereld slagen deze Britten erin om élk optreden de voetjes van de vloer te krijgen. Wie kan er immers blijven stilzitten wanneer songs als “Out of Space”, “Voodoo People” of “Firestarter” keihard door de boxen knallen? Vergis je niet, ondanks de elektronische aard van de muziek is The Jilted Generation evenals het origineel van The Prodigy een volwaardige live-band! Met 2 frontmannen, een drummer, een gitarist en live keyboards & samples slaagt deze band erin om jullie met het unieke geluid van The Prodigy te verassen. Een fantastische live-act, een set vol hits en een ijzersterke reputatie. Een optreden van The Jilted Generation is een unieke ervaring, de energie spat van het podium, en deze avond zul je niet snel vergeten.
Tot zaterdag! | Deur open: 20.00 uur | Entree: € 5,00 | Minimale leeftijd: 14 jaar

Reacties