Proclamatie nieuwe prins D'n Dreumel

Proclamatie 47e prins der Dreumels
Op zaterdag 31 januari vindt de proclamatie van de 47e prins der Dreumels plaats in de Mèrthal. Omlijst door een muzikaal programma zal de nieuwe heerser over het Dreumelrijk worden ingehuldigd. U kunt op deze avond genieten van vele artiesten zoals de liedjeszangers van dit seizoen, de junioren en senioren van onze onvolprezen gardegroepen en verder optredens van Ben Verdellen, Gé en Sjuulke Tiulaer, de Horster formatie 7even, Christ Coppens. Net als vorig jaar zal de muzikale begeleiding van deze avond in handen zijn van amusementsorkest DNF. Zij zullen tevens de muzikale afsluiting van deze avond verzorgen. De presentatie is in handen van vorst Primus. Het belooft weer een geweldige happening te worden. Reserveer dus deze avond in uw agenda.

Voorverkoop proclamatie
Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.dreumel-horst.nl, telefonisch bij Gijs Hendriks tel. 077-3986397 en bij Café de Lange, Café ’t Centrum en Café de Beurs. De plaatsbewijzen kosten € 16,-- (zitplaats) en € 10,-- (staanplaats).

(de foto is van Sjuulke ;))

Reacties

Roedie schreef op :
Zeker zeker, met DNF! Wil ze nu een nieuw glaasje ?
Roedie schreef op :
De verkoop van de kaarten is wat aangepast door d'n Dreumel, ik heb het hierboven geupdate.
RickT schreef op :
10 euro oefffff
Roedie schreef op :
aah meestal staan der best wat bekende en goede artieste, en het is een hele happening, ik vind de entree echt niet te hoog.
Tumke schreef op :
ik ook niet, en vorig jaar was nog best leuk ook.
Roedie schreef op :
Hmm Juulke mot nog wal wat zanglesse nemen... En de liedjes hadde ook nix met carnaval te maken, jammer...