Proclamatie 48e prins D'n Dreumel

Op zaterdag 23 januari vindt de uitverkiezing van alweer de 48e prins van D’n Dreumel plaats in de Mèrthal. Omlijst door een geweldig muzikaal programma zal de nieuwe heerser van het Dreumelrijk worden ingehuldigd.

Daarnaast kunt u op deze avond genieten van vele artiesten zoals de liedjeszangers van dit seizoen, de junioren en senioren van onze onvolprezen gardegroepen en verder optredens van: "Aaltied noeit te laat", meervoudig LVK Winnaars "de Toddezek", "Da Ma Zoë" en Big Benny.

De muzikale begeleiding van de proclamatie is in handen van Carnavalsband.nl. Zij zullen tevens de muzikale afsluiting van deze avond verzorgen.

De presentatie is in handen van vorst Iemus. Het belooft weer een geweldige happening te worden. Reserveer dus deze avond in uw agenda.

De avond begint om 20.00 uur precies en de Mèrthal is open vanaf 19.00 uur. Wij verzoeken iedereen om op tijd, d.w.z. uiterlijk 19.30 uur aanwezig te zijn. Vanaf deze plaats wensen wij de nieuwe prins alvast veel sterkte, en alle bezoekers uiteraard "enne schonnen oavend’’ toe.

Kaartverkoop:
Er zijn nog toegangskaarten te koop bij café De Lange, café De Beurs, café ’t Centrum, via www.dreumel-horst.nl en telefonisch bij Gijs Hendriks 3986397. Zitplaatsen kosten € 16,-- en staanplaatsen kosten €10,00.

Reacties

RickT schreef op :
Arie!