Powerslave (Iron Maiden Tribute)

Om het bandseizoen open te knallen komt deze keer de Iron Maiden tributeband namelijk, Powerslave.

Wanneer: Zaterdag 10 oktober
Open: 20:00 uur
Closed: 02:00uur
Entreevrij!!

Biografie Powerslave:

De uit Nederweert afkomstige Iron Maiden tributeband, heeft sinds zijn ontstaan al op verschillende grote Nederlandse en Duitse evenementen gestaan zoals het jaarlijkse "Sjwaampop" in Swalmen, "Paaspop" in Schijndel, a tribute to Monsters of Rock in Ahaus en Dusseldorf (D) en als absolute uitsmijter: de metal tempel van Nederland: zaal Dynamo te Eindhoven.

Powerslave is bij het ontstaan in 1997 Nederlands eerste Iron Maiden tributeband. Na de oprichting is het alleen maar bergopwaarts gegaan met de band. Een live optreden is dan ook een ware Iron Maiden ervaring, met alle showelementen die bij Iron Maiden horen.

Als deze geoliede machine op gang komt is er werkelijk geen stoppen meer aan, met klassiekers als: The Number Of The Beast, Run To The Hills, The Trooper, Fear Of The Dark, en nog vele anderen, bewijzen de leden dat coveren een kunst is die de band zelf zeer goed verstaat.

De hoge uithalen van zanger Don "the siren too" Feltgens, de duellerende gitaarpartijen van Steven "Smith" Wullems en Cyrill "Murray" Wulms, het afstraffende ritme van bassist Peter "Harris" Rovers en het donderende drumgeweld van tempobeul Allan "Mc Brain" Gilissen, maken Powerslave tot een waardige Iron Maiden tribute. En als na een aantal nummers ook "Eddie" ten tonele verschijnt is het plaatje compleet.

Dus als je zin hebt in een avondje meeschreeuwen en headbangen mag je dit geweld niet missen, hun nummer is 666!

Reacties

InjecTioN schreef op :
klinkt zeker wel vet!

even overleggen met maten voor aanwezigheid ;)
yvonne schreef op :
laatste keer in hegelsom was ruig!!! deze keer werken helaas :S
kiejus schreef op :
Ik wil wal goan maar ik heb persoenielsfiejst :)
Dat giejt meej toch veur
HenkTeun schreef op :
zekers
Klein bedrag Pinnen mag