Popquiz Live

MUZIEKQUIZ MET LIVE MUZIEK

All-round coverband Universe biedt zaterdag 24 November dit unieke concept aan bij café de Beurs!

Wat dacht je van de gezellige sfeer van een televisieshow bij ons in het café? Jullie worden verdeeld in teams, de huisband speelt diverse fragmenten en de teams krijgen diverse vragen en opdrachten van de presentatrice. Dit gaat van artiesten en liedjes raden, tot het meezingen van nummers en nog veel meer! Gewoon, zoals u de opdrachten kent van de bekende tv-shows (bijv. Ik hou van holland, top 2000 a gogo). Hierdoor ontstaat er een gezellige en interactieve sfeer!

Als jullie na afloop van de quiz flink zijn opgewarmd, speelt de band er nog 2 knallende sets achteraan, zodat het feest tot in de late uurtjes door kan gaan!

Wie is Universe:
Universe is een all-round coverband, bestaande uit vijf professionele en zeer enthousiaste muzikanten, allen woonachtig in Zuid- en Midden-Limburg. Met een buitengewoon breed en flexibel repertoire, een aanstekelijk enthousiasme en hun spontane interactie met het publiek biedt deze formatie een passende muzikale omlijsting voor vrijwel alle gelegenheden en doelgroepen.

De band Universe had haar eerste optreden in april 2009 en heeft in haar nog relatief korte bestaan optredens op zeer uiteenlopende gelegenheden en locaties achter de rug. Bijvoorbeeld op het Preuvenemint te Maastricht, de Gulpener Bierfeesten, de Foute Dance Classics Party, de Ridderronde in Maastricht, programma’s met Matthijs van Nieuwkerk in MECC Maastricht, diverse bedrijfs- en verenigingsfeesten, cafés, bruiloften, carnavalsavonden en de televisiezenders L1 en TVL. Inmiddels is de band, met zo’n 60 optredens per jaar, uitgegroeid tot een goed draaiende coverband met een snel groeiende naamsbekendheid in de regio. Mocht u de optredens van Universe in de afgelopen periode toch nog gemist hebben, dan kent u wellicht (één van) de bandleden uit hun overige muzikale bezigheden uit het heden en/of verleden:

-Zangeres Diana Olierook (PitchLight, Jurylid bij Dao zit meziek in op TVL)

-Gitarist – Zanger Raymond Genders (Anderkovver, Madison, Oliver)

-Drummer Mick Gravee (Europees kampioen Roland V-drums, Guess who, Madison, Booze and the Wildcats)

-Basgitarist Rick Maassen (PitchLight, Grupo Go, Willem Vonken Trio, Funkmonster, Big Band Beeg)

-Toetsenist – Zanger Ivo Schols (Velvet overdose, Kumulus Big Band)

Reacties