Plork En De Aannemers

17 oktober 2009
PLORK EN DE AANNEMERS
Support act: Banana Pancakes

Plork en de Aannemers is een waanzinnige feestband met een erg divers repertoire. Een muzikale freakshow. Van Abba tot de WC Experience en van System of a Down tot Trafassi, voor Plork is er geen vreemde eend in de bijt en niets is te gek. Deze heren weten wat entertainen is... ze waren niet voor niets DE sensatie van de Zwarte Cross 2006!!! Zo gek als een deur presenteert deze act een indrukwekkende aaneenschakeling van grappen en attributen en meezingen maar! De gitarist start alvast de polonaise... 100% ok garantie. In het voorprogramma staan de Banana Pancakes uit Meterik!

In den beginne was er niets, toen een hele tijd wel weer wat en toen was er Plork. Plork, een eenzame jongeman zonder vriendjes of welke vorm van liefde dan ook. Overal waar hij liep werd hij gebeten door honden, gekrabd door katten en uitgescholden door de rest van de wereld.
De enige wezens die hem wel begrepen waren de eendjes in de vijver van het bejaardentehuis (hoewel dit hem wel het nodige brood heeft gekost). Na 25 jaar vol tegenslag en een compleet sociaal isolement, werd tot overmaat van ramp ook nog de vijver van het bejaardentehuis dichtgestort door 3 aannemers. Tijdens het storten zagen de 3 aannemers de zielige Plork zitten en besloten zich over hem te ontfermen. Na 2 jaar van opperwerkzaamheden zagen de aannemers dat dit ook niet wat was, en toen besloten ze maar een band te beginnen.
Ik weet niet of u wel eens een aannemer met verstand van muziek heeft gezien, wij in ieder geval niet. Daarom ontbreekt het Plork en de aannemers totaal aan muzikale richting, visie en andere dingen. Voeg daar een halfblinde en altijd stomdronken styliste aan toe en wat je overhoudt is een muzikale freakshow. Van Abba tot System of a Down en van Andre van Duin tot Kaiser Chiefs, voor Plork en de Aannemers is er geen vreemde eend in de bijt en niets is te gek. Voor ieder wat wils onder het genot van een wijntje en een pils.

In het voorprogramma staat Banana Pancakes! Zin in een lekker avondje rock met een behoorlijk scala van andere genres zoals britpop, pop en klassiekers? Dan ben je bij Banana Pancakes aan het juiste adres!! De setlijst bestaat uit o.a. nummers van The Fratellis, The Beatles, Muse, ACDC, Greenday en the Offspring! Deze worden gespeelt in de volgende bezetting: Guus Brinkmans de leadzanger, gitarist en tevens toetseninst, Mark Tacken de gitarist en zanger, Bas van Rengs speelt uiteraard bas en de drummer van de band is Chiel Smulders.

Open: 20.00u / Aanvang: 21.00u / Entree: €7,-

Reacties

Janneke schreef op :
Verdommuhhhh.. tegelijk met Kelderdome!:(
collisiontammi schreef op :
Kunde toch schon combineren? :-).
Tonight at your house, it is not plouse
Maarten schreef op :
Ik kom zeker !! Dit zijn helden in het maken van feest...
Dont worry about a thing, cause every little thing gonna be all right.
Janneke schreef op :
Quote: collisiontammiKunde toch schon combineren? :-).
combineren gaat moeilijk als organisator van kelderdome zijnde.. :(
collisiontammi schreef op :
dat is sund... verzette zal ok wal ni mer lukke
Tonight at your house, it is not plouse
Yourinski schreef op :
ik heb nog thuis mijn gewonnen gouden bouwvakkers helm liggen haha. wat een band, wat een helden!
Janneke schreef op :
Quote: collisiontammidat is sund... verzette zal ok wal ni mer lukke
Helaas niet. :(
collisiontammi schreef op :
en up maar weer.... neem die helm maar weer mee, want het zal net zoals weistock 2008 een geweldig feest worden!
Tonight at your house, it is not plouse
kiejus schreef op :
Ik heb dur richtig zin in :P
brummie schreef op :
Jammer dat het de 17de is, genne tied... Crazy Horses yaaaaaaa. Echt dappere krijgers;)
Janneke schreef op :
En BRILJANT dat ze zijn.. Hulde! _O_
kiejus schreef op :
ze woare echt hielemoal geweldig schitterend :P
collisiontammi schreef op :
jazeker, wat een feestje, check ut filmpje:

Tonight at your house, it is not plouse