Phoenix on the Beach 2013

Na het succes van vorig jaar pakt OJC Phoenix het dit jaar nog grootser aan, Free festival Phoenix on the Beach wordt dit jaar nog beter. Alle unieke facetten blijven behouden: topartiesten, gratis entree, flessen bier voor €1,50 en natuurlijk een lekker zonnetje. Ook wordt er dit jaar op zaterdag 10 augustus weer gebeachvoetbald en op zondag 11 augustus weer gevolleybald op het witte zandstrand. Opgeven kan binnenkort op www.ojcphoenix.nl.

Drie man en een diskjokkie gaan dit gratis festival openen op vrijdag 9 augustus om 20:00. Vanwege het feit dat Phoenix on the Beach dit jaar al op vrijdag begint, geldt er een speciale openingsactie: Twee flessen bier voor €1.50 tot half 10! Kid de Luca & MC Boogie zullen samen met de relaxte setting op het zand, het Ibiza gevoel creëren en zorgen voor een knallende zomeravond in Hegelsom.
Op zaterdag avond komen The Hedge en Flash hun muziek ten gehore brengen en zal DJ Stijn ter plaatse zijn om de boel aan elkaar te draaien en voor een toepasselijke afsluiter zorgen.
Zondag 11 augustus kan er na het volleyen onder het genot van een Coronaatje of een andere koude versnapering rustig worden bijgekomen van dit buisfestijn. DJ Lollypop zal de hele dag zorgen voor een lekker muziekje en zal dit festival afsluiten.
Topartiesten, gratis entree, spotgoedkoop bier, een lekker zonnetje en een uniek concept.

Phoenix on the Beach,
Creating History!

Reacties