Phoenix on the Beach

Na de jaarlijks terugkerende kermis en Beachparty, komt OJC Phoenix nu met een uniek festival: Phoenix on the Beach. Phoenix on the Beach is geen gewoon open air evenement, wat het bijzonder maakt is dat dit festival plaatsvindt op het zand. Het plein waar elk jaar op de laatste zondag van juni de kermistent staat, zal op 25 augustus bedekt zijn met een dikke laag zand.
Natuurlijk kom je niet alleen naar deze uitzonderlijke variant van open air, omdat er zand ligt. Een open air evenement heeft natuurlijk ook goede artiesten. Phoenix on the Beach kan daarmee niet achterblijven. Lifeline opent de avond, Otherwise zal het stokje overnemen en 30 past 7 zal de avond afsluiten. Tussendoor zal DJ Gurde de plaatjes spinnen. Op zondag sluit het DJ duo Buurman en Buurman het weekend af.
Voor de mensen die een zonvakantie naar Ibiza te duur vinden, is Phoenix on the Beach een geweldig alternatief. Dit twee-dagen-durend buisfestijn, is namelijk veel goedkoper, gratis namelijk en vindt ook nog eens plaats in het centraal gelegen mooie Hegelsom. En voor een geel soosmuntje ter waarde van anderhalve euro heb je al een koel flesje Heineken, een fris glaasje wijn, of een colaatje te pakken. Phoenix on the Beach: Je krijgt er nog net geen geld bij uit!
Zoals je ziet is Phoenix on the Beach dus in een compleet nieuw jasje gestoken. Maar natuurlijk zal er ook dit jaar traditiegetrouw op zaterdagmiddag een beachvoetbaltoernooi plaatsvinden. Dit toernooi begint om één uur en natuurlijk zal er ook dan al bier geschonken en muziek gedraaid worden. Ook zijn er hamburgers verkrijgbaar en zijn er douchegelegenheden.
Op zondag 26 augustus begint er om één uur een beachvolleybaltoernooi. Wat is er nu beter om je kater weg te werken dan een potje volley in de zon? Na dit toernooi zal het open air festival vrolijk doorgaan en komt er nog een DJ het weekend afsluiten.

Opgave toernooien: phoenixonthebeach@ojcphoenix.nl
Topartiesten, gratis entree, spotgoedkoop bier, een lekker zonnetje en een uitzonderlijk concept.
Phoenix on the Beach,
Creating History!

Reacties