Old op New (Déjà Vu)

Aankomende winter verrijst er op het Kazerneterrein in Blerick een heus feestcomplex waar twee grote feesten zullen plaatsvinden. Maar liefst vier verwarmde festivaltenten zullen het decor vormen voor Déjà Vu XL op 18 december en Old op New op 31 december. Door een capaciteit van 3500 bezoekers per evenement beloofd het met de feestdagen de place to be in de regio te worden.

Met Old op New bundelen de horecazaken Central, Club Zes en Motown hun krachten om op een grootste manier knallend het nieuwe jaar in te gaan. Drie podia, met elk hun eigen stijl en sfeer.

Central Stage, hosted by Bang Bang Club
Het hoofdpodium zal worden gehost door de jongens van Bang Bang Club. Door eerdere knalfeesten in Perron55 en op Stereo Sunday, hebben ze al ruimschoots bewezen hoe je een feestje moet vieren hier in de regio. Verwacht een mix van house, electro, hiphop en disco, kortom Pompen met een hoofdletter P!

Club Zes Stage
Club Zes heeft zich inmiddels al jaren bewezen als de uitgaanslocatie in het Venlose voor het beste op het gebied van eclectic en fidget house. Dit is dan ook precies wat er met Old op New door de speakers zal knallen. Handtasjes verplicht!

Motown Stage
Voor de beste soul, disco en funk moet je bij Motown zijn! Echter met hun New Jack Sunday concept hebben ze hun horizon weten te verbreden, en maar goed ook! Swingbeat & Rnb uit de jaren 80 en 90 zullen zorgen voor een dampende dansvloer!

Reacties